morelkaaa 0 Napisano Październik 24, 2008 Prolaktyna wynik w surowicy 13,5 ng/ml min 1,9 max 25 Testosteron wynik w surowicy 22,4 ng/dl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morelkaaa 0 Napisano Październik 24, 2008 nie mam pojęcia jak to interpretować, dodam że mam zaburzenia w miesiączkowaniu i problemy z cerą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiuniaM 0 Napisano Październik 24, 2008 TEstosteron masz za wysoki, ale daj sie wypowiedziec lekarzowi i niech kontynuuje leczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morelkaaa 0 Napisano Październik 24, 2008 NiuniaM a co powiesz na prolaktynę??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiuniaM 0 Napisano Październik 24, 2008 Prolaktyna wygląda ok, przy takiej ilosci testosteronu pewnie amsz zaburzenia miesiaczkowania, owulacji, owlosienie wokol brodawek sutkowych , nad wargą gorna i na brodzie ...ALe przyczyne niech lekarz ustala i Cie leczy :0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morelkaaa 0 Napisano Październik 24, 2008 niuniM dziękuję bardzo za Twoją wypowiedz dokładnie mam takie objawy jak piszesz...w srodę idę do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupup Napisano Październik 25, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morelkaaa 0 Napisano Październik 29, 2008 bylam u endokrynologa, powiedziała mi ze wyniki w normie i mam się zgłosic do ginekologa...sama nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach