Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jade do szczecina

FAJNE MIEJSCE W SZCZECINIE

Polecane posty

Go艣膰 jade do szczecina

jutro jade do Szczecina....znacie jakie艣 fajne miejsca do spotkania sie i pogadania. z klimatem i nastrojem...:) sa takie lokale w Szczecinie? albo inne fajne miejsca

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 polecam przej艣膰 si臋 wieczorem
po skolwinie to urocza malownicza dzielnica w sam raz na romantyczny spacer za r臋ce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jade do szczecina
skolwin? to dzielnica rozumiem? daleko od centrum?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jade do szczecina
a z lokali?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hohohohf
cafe 22, columbus, avanti, ja lubie te knajpy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hohohohf
a na minete do parku kasprowicza idz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jade do szczecina
to wyzej : to obrzydliwy podszyw!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hohohohf
polecam Cafe 22

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wieczorem dobrze pojecha膰
tramwajem nr 6 na p臋tl臋 na Goc艂aw i tam mo偶na po艂azi膰 po fajnych lokalach. Troch臋 daleko od centrum, ale za to jest klimat i nie ma t艂um贸w, a i ceny w lokalach przyst臋pniejsze. Jak kto艣 nie lubi ha艂a艣liwych dyskotek, tylko fajny romantyczny klimat to polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jade do szczecina
kaskada: to lokal?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jade do szczecina
podszyw po raz drugi. wi臋cej nie b臋d臋 na Ciebie reagowaC. WSZYSTKIE GLUPIE TEKSTY O TEMATYCE EROTYCZNO-GLUPAWEJ PISZE DURNY PODSZYWACZ! NIE JA!

Udost臋pnij ten post

a szmaragdowe jezioro? tam mo偶na wzi膮膰 Niewiaste , kupic flaszk臋 i ogorki i spedzic mi艂o czas by po \"robocie\" z Niewiasta nad jeziorem zlapac 艂yk historii i zwiedzic grote Geringa

Udost臋pnij ten post

Jeshu nie czytaj debilk贸w....Goc艂aw dzielnica cud贸w,jeszcze klilka lat temu jak kto艣 chcia艂 si臋 pozby膰 auta, albo zrobi膰 sobie kuku na w艂asne 偶yczenie to mo偶e tam rezydowa艂....teraz pewnie jest spokojniej. Cafe 22 -kawiarnia w Rdissonie, fajne widoczki, klimat te偶 cacy Park Ksprowicza-musi by膰 pogoda, o tej porze roku nic tam si臋 nie dzieje... jako艣 wi臋cej nic mi nie przychodzi do g艂owy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podbijam temat, gdzie mo偶na dobrze zje艣c w Szczecinie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jaki艣 czas temu tak偶e szuka艂am fajnego miejsca w Szczecinie, w kt贸rym mog艂abym dobrze zje艣膰. Jestem ogromn膮 fanka kuchni azjatyckiej dlatego zale偶a艂o mi na restauracji z takim jedzeniem. Ca艂e szcz臋艣cie znajomy poleci艂 mi http://www.chinaming.pl/. Jest to 艣wietne miejsce z przepyszn膮 kuchni膮 azjatyck膮. Aktualnie za ka偶dym razem gdy jestem w Szczecinie odwiedzam to miejsce. Jedzenie tam jest naprawd臋 rewelacyjne!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Serdecznie zapraszamy do nowo otwartej restauracji Sferycznej w Kids Arenie.Znajd膮 tu Pa艅stwo co艣 dobrego zar贸wno dla ma艂ego jak i du偶ego.Zapraszamy na pyszna pizz臋,burgery,sa艂atki,dania obiadowe a tak偶e niezwyk艂e dania molekularne dla dzieci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
4 minuty temu, jol70po napisa艂:

W Szczecinie jestem sta艂膮 bywalczyni膮 w 聽www.chinaming.pl. Jada艂am w wielu chi艅skich restauracjach, ale nigdzie nie by艂o tak pysznie i 艣wie偶o. Ceny da艅 nie wyg贸rowane w stosunku do walor贸w smakowych.

I co podoba ci si臋 Szczecin

Udost臋pnij ten post