Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondyneczka16

Która sukienka na wesele siostry??

Polecane posty

Gość znajdź jakąś trzecią

Gość kociczkaa
obydwie do dupy,tandetne i mnie się nie podobaja, więc poszukaj czegoś bardziej stosownego na tę uroczystość

Gość już dziś jest mniej niż
pierwsza to bardziej na podryw na balatach, a druga totalna wiocha

Gość kjhnvlkdhfvdfvf
obydwie sa sliczne, ale pierwsza mi sie chyba bardziej podoba. Taka klasyczna, przyda ci sie nie tylko na wesele. A wszystkie zadrosne dziolchy ktore nie moga sobie pozwolic na taka kiecke, niech lepiej pokaza w jakich one by poszły. Baaaardzo jestem ciekawa, z nadwaga nie wyglada sie ladie w zadnej :D

Gość kjhnvlkdhfvdfvf
myszka83 - dlaczego leczysz swoje kompleksy kosztem autorki topicu?? Pokaz w jakij ty bys poszla a nie pierdol glupot

Gość nie moga pozwolic sobie
na taka sukienke? toz ten koszmar kosztowal raptem 35 zl :O porazka.

Gość kjhnvlkdhfvdfvf
nie moga pozwolic sobie - nie moga pozwolic nie ze wzgledow finansowych chyba nie????? Tylko ze wzgledow wagowych i figurowych :) Ładnej i zgrabnej dziewczynie we wszytkim ladnie, i moze zalozyc sukienke za 35 zł i bedzie wygladac rewelacyjnie. Niezgrabnej nawet sukienka za tysiaka nie pomoże :):):):)

Gość te kiecki agaiagi agi
są ładne a te pierwsze bleeeeeeeeeeeeeeeee

Gość kjhnvlkdhfvdfvf
Atorko blagam nie zwracaj uwagi na te kiece dla grubasow, które przesyla ci agagagagag . Ty musisz miec kiecke podkreslajaca twoje wdzieki, a nie jakis wor na kartofle :O

Gość agagagagag
bombki dla grubasów?hehe one raczej poszerzają biodra.Pracuję w branży odzieżowej, wiem co kto nosi.Z resztą, to nie ja pójdę w nich na wesele, ale autorka.Wg mnie,sukienkii autorki są tandetne i bazarowe

Gość kociczkaa
nie jedwabiu tylko satyny , popiepszyło mi się

Gość agagagagag
bardzo ładne te dwie ostatnie.Poza ty, autorkodroga, nie wypada na wesele i to siostry zakładać sukienkę,w której prawie pupę widać.

Gość SHINEeee
Hej Gdybym miala wybrac z tych 2 wybralabym sukienke nr dwa:)Pozdrawiam PS.Ona sie Was zapytala ktora- i nie pytala sie Was o zdanie- kazdy ma swoj gust i komentarze typu , tandetna etc etc sa zbedne i nie wiem co maja na celu.

Gość kjhnvlkdhfvdfvf
agagagagag - jak to cos moze poszerzac biodra jak to sie na zadej czesci ciala nie opina oprocz cyckow? To sa kiecki dla grubasek ktore maja wielkie balony i chca to podkreslic bo wydaje im sie ze te zwisy sa ladne :O Ps ja jestem modelka i tez wiem co sie nosi

Gość SHINEeee
Ile jadu w Twoim poscie.....Co masz do kobiet z wielkim biustem?Ty takiego nie masz i zazdrosc wypisujesz takie bzdury?I to ze kobieta ma duzy biust musi byc odrazu jak ty to nazwalas GRUBASKA?Ile Ty masz lat?Bo wydaje mi sie ze mamy tu do czynienia z dzieckiem ktore ukradkiem dorwalo sie do kompa i nie wie co ma ze soba zrobic...

Gość kjhnvlkdhfvdfvf
SHINEeee - zabawne, bo patrzac na twoje posty odnosze to samo wrazenie... :O

Gość SHINEeee
A mozesz wymyslic cos innego?Swojego a nie piszesz mysli innych:)Urzekla mnie Twoja historia:)

Gość kjhnvlkdhfvdfvf
SHINEeee - nie mam nic do duzych cyckow, sama mam duze, ale jesli dziewczyna jest zgrabna, i wybiera sobie sukienki ewidentnie dla dziewczyn zgrabym i szczuplych, a tu sie czaji sterta nadwagowcow, ktorze zeby sie lepiej poczuc to ja ochrzania i napisza ze tandetne i wysla jej sukienki takie, zeby oby nie wygladala zbyt "sexi" no to soryyy

Gość kjhnvlkdhfvdfvf
a proszardzo - SHINEeee, widac po twoich postach ze masz bardzo duzo kompleksow i prubujesz je leczyc kosztem autorki :) Mnie nie użekla twoja historia, takich jest za duzo. Pokochaj siebie, sprubuj zaakceptowac a nie sie wyzywaj na innych :)