Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emillcia23

musze sie pochwalic taka jestem szczesliwa

Polecane posty

Gość emillcia23

dzisiaj moj facet normalnie mnie tak zaskoczyl ze szok!!!!!!!!!!!!! kochal sie ze mna non stop ponad 3 godziny, ja w tym czasie mialam 4 orgazmy, chociaz czasami mam problemy z dojsciem. hehe potem sie go pytalam czy czasami jakiejs viagry nie jadl albo cos ale nie..... na razie bierze tylko jakies antybiotyki;) moglby je juz zawsze brac:P

Gość więc
poproszę o szczegóły :)

ty obrzydliwy podszywaczu, koleg abyl tylko jeden i to byl nasz sasiad, dobry przyjaciel rodziny. ale przyniosl wibrator

dodam moze na poczatek ze zadnych wygibasow typu kamasutra lub nawet mniej skomplikwoanych nie bylo ze wzgledu na kontuzje mojego chlopaka. kiedy moj chlopak przyjechal do mnie przywitalam go namietnym calusem:D pozwolilam mu sciagnac buty, plasz i przenieslismy sie na kanape. zaczelismy sie calowac, dotykac itp:> zrobilam mu lodzika, on zajal sie moja cipka jezykiem i palcem a kiedy juz nie moglam wytrzymac usiadlam na nim i tak sie pieprzylismy. Potem przenieslismy sie do lozka i zaczelo sie :D, kiedy doszlam pierwszy raz myslalam ze pewnie zaniedlugo moj facet tez skonczy ale nie :) zasugerowal ze moze zajalby sie moja pupcia, pozwolilam mu pod jednym warunkiem, ze tym razem bedzie wolniejszy i delikatniejszy, i byl taki:) oczywiscie bez zelu sie nie obylo, no i znowu sie bardzo podniecialm i doszlam drugi raz. w trakcie zrobilismy krotka przerwe bo moj facet musial wziac antybiotyk ale potem znowu wrocilismy do lozka. jak juz pisalam zadnych wymyslonych pozycji wiec az tak bardzo szczegolowo nie bede opisywac:P w trakcie pieprzenia rozmawialismy o fajnych zboczonych rzeczach, co ja mysle o ukladzie 2m+k, co on mysli o ukladzie 2k+m i takie tam, jak mnie nastepnym razem wezmie itd. kiedy juz sie zblizal koniec chcialam mu obciagnac do konca i chcialam polknac jego sperme, wiec usiadl na krzesle, chwycil mnie za wlosy i odpowiednio zajelam sie jego kutasem - oczywiscie z jego pomoca. bylo bombowa ale czuje sie totalnie wyjechana dzisiaj :P a tak poza tym nie umiem zbytnio opowiadac

Gość więc
no faktycznie mało obrazowo, ale ujdzie... oby tak dalej :)

Gość yhh uhh blee
i co nas to obchodzi?

Wez dziewczyno... Lepiej idz sie podmyc, a nie tutaj wypisujesz jakies bzdury, bo to ze przelecial cie gosc to raczej powod do dumy nie jest. Jeszcze ze 4 orgazmy. Normalna dziewczyna z normalnym chlopakiem ma tak codziennie!

Gość Sądząc po słownictwie wasza
miłośc kwitnie :O