Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kokoszka kolokoszka

jestem dziewicą 23 lata

Polecane posty

Gość jestem prawiczkiem 25 lat
i mam tak samo jak ty :P

Gość vzx
co masz tak samo? masz blone i wstydzisz sie chodzic do gina? :P

Gość jestem prawiczkiem 25 lat
jasne :D

Gość berrr
u mnie wiedza tylko rodzice, zreszta nawet nie moge ich oklamac, bo widza, ze ciagle w domu siedze, wiec to jasne

u mnie myślą że już dawno mam to za sobą z kimś przypadkowym, wolę to niż myśli że oni by wiedzieli że jestem dziewicą......ja nawet nie znoszę tego słowa, kojaży się z jakąś mimozą co się czerwieni przy chłopcach albo jak ktoś powie pieprzny kawał w towarzystwie

No i co z tego. Lepiej jak jesteś dziewicą niż miałabyś sypiać z kim popadnie. Na to przyjdzie czas i nie przejmuj się takimi pierdołami jak to, że jesteś dziewicą. Jak znajdziesz odpowiedniego faceta to zdecydujesz się na to. Seks bez miłości to tylko prymitywna kopulacja.

Gość anamarija
kokoszka kolokoszka, tez mialam 23 lata jak mialam 1 raz, zrobilam to z milosci, bylo cudownie. jest cudownie. Odpowiedni mezczyzna i juz - sama bedziesz chciala. Warto czekac :)

Gość javier
Zycie wybiera czy sie jest dziewica w wieku 23 lat czy nie. Jak nie masz takich potrzeb to i 30 lat mozesz byc. W czym problem. nie rozumiem.

Gość berrr
e? Powiedzialas rodzicom ze przespalas sie przypadkowo? :o dziwne masz myslenie, jestli uwazasz, ze to lepsze niz zeby znali prawde :o

nie powiedziałam wprost ale zasugerowałam dość dosadnie, no ....tak uważam....przynajmniej mogę z mamą normalnie rozmawiać o wizycie u gina itd, btw miałam robione usg dopochwowe, cytologię, używam tamponów już kilka lat, więc przynajmniej mam nadzieję że nie mam tej błony

Gość to zalezy ile masz lat
tak sama wsiakla w cipke:D

Gość blablółka
no jak mówi że usg dopochwowe tampony itd to nie ze sama wsiąkła tylko już jest przerwana ludzie czytajcie ze zrozumieniem

Gość nie upać tylko rypać

Gość LUDMILKA.M
Ja dziewictwo stracilam majac 25 lat z Ukochanym ,z ktorym jestem do dzxis. Wszystkie moje poprzednie zwiazki ... nie czulam ,ze chce to zrobic.I dobrze robilam ,bo potem okazywalo sie,. ze mnie zdradzali na boku. Mysle, ze kazda potwora trafi na swego amatora:P

Gość alabaster..
ja dziewictwo stracilam majac prawie 21 lat i nie wstydzilam sie ze jestem nia, zrobilam to z ukochanym chlopakiem:)

Gość Ataaaaa
Nie wiem w czym widzisz problem... ja też mam 23 lata, jestem dziewicą i uważam, że to raczej powód do dumy a nie wstyd. Jestem dziewicą z wyboru a nie dlatego, że nie bylo okazji. Warto czekać na tego jedynego. Tak mi się wydaje. A Ty nie masz czym się martwić. Głowa do góry :D

Gość hmmmmmmmmmmmm
wstaw fotke to ocenimy :P

Gość wielki filozof grecki
Tak to ,jest z dziewicami. Jedne laski płaczą że jeszcze nimi są, inne, że już nimi nie są.

Gość w trakcie też płaczą
:D

co takiego jest w tym dziewictwie?Jedne z uporem maniaczek zadręczają się nim, inne traktują błonkę jak jakie sacrum:O Może powinno być tak,że po osiągnięciu przez dziewczę konkretnego wieku, lekarz wycinał by ten kawałek skóry i zatapiał w formalinie. Mogłybyśmy wtedy ofiarowywać go naszym wybrankom na pozłacanych tacach. Jakie by to było praktyczne, można by taki prezent dawać wielokrotnie. 💤

Gość trochę siara że taka powiem
też bym się wstydziła na twoim miejscu, ale po tamponach i masturbacji błony już pewnie nie masz więc do ginekologa się nie wstydź chodzić, pomyśli że uprawiałaś już seksik

Gość hmmmmmmmmmaaaa
E a moze byc dziewica dziewczyna a miec duzo kontaktow seksualnych np oralnych i analnych... Ta skorka o niczym nie swiadczy

nawet nigdy mnie chłopak za rękę nie trzymał:(:(:(:(:( wiem że to chore, ale z drugiej strony może i dobrze............straaaaaaaaaaaaaaaasznie nie chcę ciąży !!! nie tylko teraz ale też przez najbliższe lata!!!! nie lubię dzieci!!!

niech ktoś coś odpisze pliiiiis, co o tym sądzicie?? jakie jest wasze zdanie? już jakoś nawet bym przełamała ten lęk przed ciążą (choć jest straszny) ale ja poprostu NIKOGO nie spotykam i już, żadnego faceta, mimo ze obracam się (w miarę) wśród ludzi. Postanowiłam sobie że jak ta sytuacja będzie trwac do 25 lat to pojade gdzieś na wakacje albo ferie i zrobię to z pierwszym lepszym

Gość merydzejblajdz
Hehe jestem w podobnej sytuacji,niby tak sie mowi,ze "idz do ludzi,poznasz kogos" bla bla....ja wychodze do ludzi, imprezuje,ale po prostu nie moge nikogo poznac...jestem po 20, ogolnie spotykalam sie z kilkoma kolesiami, ale jestem dziewica...tez mysle zeby zrobic to kiedys z kims obcym,albo sama pprzebic se błonke...tylko ze u mnie dochodzi jeszcze inna kwestia - wstydze sie swojego ciała.