Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rapidshare

Konto Premium na RAPIDSHARE - ktos ma/mial??

Polecane posty

Gość rapidshare

Wykupilam sobie konto premium i plik sciaga mi sie z predkoscia 42kb/s, czyli tak jakbym miala darmowe konto, dlaczego?

Gość moj facet mial
najszybciej sciaga sie w nocy tj od 23 do 6 rano mniej wicej, w dziewn nie oplaca sie sciagac.wiec poczekaj co bedzie w nocy:D

Gość rapidshare
No tak, ale po polnocy to nawet na darmowym koncie szybko sciaga. Wykupilam konto premium, aby sciagac szybko w ciagu dnia i co? dupa:O

Gość moj facet mial
ale w nocy sciagalo mu duuuuuuzo szybciej niz w dzien- wtedy tak wlasnie jak na normalnym koncie, poczekaj zaraz przyjdzie to sie go zapytam jak to wyglada:)

Gość rapidshare
ok, czekam;)

Gość po to sie kupuje premium
ze sciagac max transferem nie zaleznie od pory dnia. moze zostalas oszukana

a zacznijmy od tego jakie masz lacze :)

Gość rapidshare
1mega, a sciaga mi sie teraz z predkoscia 45kb/s:O

Gość rapidshare
a dzisiaj o 10 na darmowym koncie sciagalam z predkoscia 130kb/s...

moze sie nie zalogowalas? :D

Gość moj facet mial
wiec juz wiem, stwierdzil ze przy Twoim łączu nie pojdzie szybciej niz ok 130kb/s, on ma łącze 3mega i szlo mu max 380kb/s.

Gość rapidshare
Zalogowalam sie na pewno:D Bylabym zadowolona ze 120kb/s, ale mi sciaga z predkoscia 45kb/s czyli tak jak na darmowym koncie...

Gość moj facet mial
wiec pewnie pozniej bedzie szybciej- tak mysle przynajmniej:o sprawdz ok 23 z jaka predkoscia. Chyba ze rzeczywiscie jakies lipne to konto:o

Gość wystarczy ci stara Calibra
ktos cie zrobil w konia...przy koncie premium powinnas miec non stop maksymalny transfer...czesto trafiaja sie chujki na allegro sprzedajace nie aktywne konta...tzn niby aktywne ale zamiast 30.....dzialaja 5-6 dni, po tych kilku dniach konto zostaje zablokowane

Gość rapidshare
Ale ja kupilam konto bezposrednio ze strony www.rapidshare.com ... Wiem, ze po polnocy bedzie szybciej, ale po to kupilam konto premium, aby moc sciagac z maxymalna predkoscia w ciagu dnia.

Gość andrea78
Jest mnóstwo kont za darmo niezabezpieczonych unsecure. Sam mam stamtąd za free konto ważne aż miesiąc. Sami zobaczcie, że jest ich dużo. Dla przykładu podaje Wam jedno z nich. Kto pierwszy ten lepszy. LOGIN: 8047941 PASSWORD: YTTFr8RS A to link do strony, gdzie są darmowe konta premium Rapidshare.com http://konta-rs.waw.pl/index.php?c=viral&m=index&id=cf6ad42f66f0337c21223df7d8507e6c

Gość konto RAPIDSHARE PREMIUM
Normalne konto RAPIDSHARE PREMIUM. Bez żadnej ściemy, kombinowania. Za 30 PLN na 30 dni. http://allegro.pl/item592674446_konto_rapidshare_30_dni.html Takie słówko co do Rapidshare Premium: 1. Konto umożliwia ściąganie z max prędkością na jaką pozwala łącze użytkownika: np. ja na FREE mam max 200kb/sek a na PREMIUM nawet 1200kb/s 2. Na koncie PREMIUM można ściągać jednocześnie nieograniczona ilość plików (wiadomo, im więcej aktywnych pobierań tym transfer dzieli się na ilość plików). Na FREE można tylko 1 plik w danej chwili ściagać. 3. Na PREMIUM zaraz po ściągnięciu danego pliku mogę ściągać następny. Na FREE jak ściągniesz 1 plik to na następne ściąganie trzeba czekać 15 minut. I taka jest o to różnica w ściąganiu z rapidshare'a płatnego a darmowego

Gość www.sitewarez.pl
dostałem tu konto ;) na www.sitewarez.pl znajdziesz na niej wszystko co zapragniesz pozdrawiam filmy gry muzyka teledyski skrypty szablony i wiele więcej oraz juz teraz mozesz wygrac konto rapidshare premium na 30 dni nie zwlekaj zarejestruj sie juz dzis na www.sitewarez.pl