Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruszeczkaa

na pierwsza raandke zaprasza mnie do siebie

Polecane posty

Gość gruszeczkaa

facet poznany na necie na pierwsza randke zaprasza mnie do siebie! co o tym myslicie?znany sie od Maja ,zastanawiam sie czy to dobry pomysl

Gość Martamm
Ftalny!!!!, ja bym ni epojechala!

Gość gruszeczkaa
wpierw zaprosil mnie na obiad ale ja nie moglam ,to bylo gdzies miesiac temu! a teraz zaproponowal ze przyjedzie po mnie i pojedziemy do niego

Gość Martamm
Jak ty dziewczyno sie nie boisz , nie znasz tego faceta, a na necie kazdy fajnie pisac moze!!!!!! umów sie z nim w kawiarni tam gdzie jest duzo ludzi , to pierwsze spotkanie, a pozatym chyb ato takie dziwne jak na pierwsze spotk, dziewczyn ajuz jedzie do faceta hmmmm moze w wiadomym celu,,,,,,,,,,,

Gość Martamm
"wpierw"------------------- to ty sie zastanów po co on cie tam zaprasz , boze nie mog ezrozumiec takich dziewczyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gruszeczkaa
nie wiem po co ,on jest jakis dziwny i niezdecydowany ...na poczatku bylo tak ze zaprosil mnie na obiad ale ja nie moglam bo bylam zajeta,pozniej gadal ze wpadnie do mnie ,z tego tez nic nie wyszlo ,a teraz ze do niego hhmm

Gość gruszeczkaa
troche sie przygotowalam , wydepilowalam se trojkacik "tam" wiecie gdzie , kupilam paczke prezesów, doradzcie co jeszcze bo juz mi sie pomysly konczą

Gość kup wazelinę
anal boli:o

Gość dariusz szpanowski
to moze byc sex:) z takiej randki.

Gość zwykla lodziara
spoko, jak chcesz jednorazowego seksu to jedz do niego, ale jak cos wiecej to raczej nie i zostaw namiary komus, jego adres itp i wloz sobie bizuterie latwo rozpoznawalna czy cos, tak zeby w wrazie czego mozna bylo latwo rodzinie zidentyfikowac twoje zwloki :O sorry, ale ja za chooja bym do obcego faceta nie pojechala

Gość życzę udanego seksu
koniecznie weź gumki i pamiętaj,że HIV można zarazić się także przez orala:o

Gość zwykla lodziara
no ludzie, czy was pojebalo?? zeby tylko seks ale jak to jest jakis zboczeniec ktory cie zabije albo zgwalci??

Gość zwykla lodziara ma rację
dziewczyno-nigdy w życiu nie jedź do obcego faceta!On może Cie zgwałcić,zabić lub gdzieś wywieźć za granicę do burdelu,moze tez Cię zabić aby sprzedac Twoje narzady na przeszczep!!Zastanów się co robisz,nie jedz do niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie jedź tam
spotkaj się z nim na jakimś neutralnym gruncie np.kawiarnia,pizzeria,centrum handlowe itp.

Gość skoro zaprasza cie do siebie
to wiadomo ze chodzi mu o seks, nie jedz!

Gość pomysl dobrze zanim
podejmiesz jakąs decyzje, ten facet to moze byc jakis pedofil itp. potem mozesz tego załowac.

Gość ale naiwna jestes
facet ci pewnie bajeczek nawciskał, obiecał ci złote góry a ty to łykłas. nie bądz łatwa!!!!!!!!!! jak chce poruchac niech idzie na dzi**i