Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedronkabronka7

jak częscto się kochacie?

Polecane posty

Gość biedronkabronka7

Mam sobie lat 26 i od roku mieszkam z moim facetem (jesteśmy razem 1,5roku). Mój mały problem jest taki że mi wiecznie mało sexu... w łóżku i poza nim bardzo dobrze nam się układa, ale jak dla mnie sex raz w tygoniu to zdecydowanie za mało. Tak dla porównania chciałabym wiedzieć jak często wy to robicie.

Gość raz w tygodniu
to naprawdę rzadko oj niedobrze

Gość luśkaaaa
coraz rzadziej:-o

Gość szczurek.90_90
ja jestem prawiczkiem, ale jak będę miał dziewczyny to jedyne dni w których nie będę uprawiał seksu to moje najgorsze-poniedziałek,czwartek i niedziela-w resztę to już będę ;) a więc 4 razy w tygodniu, może mój mały wytrzyma 20 lat, bo przestane gdzieś po 40 roku życia :) najlepiej jest to robić w młodości :P wyobrażacie sobie dziadka z laską do podpierania, długą brodą jak mikołaj i żeby kogoś ruchał?-jego wacek też jakiegoś podparcia potrzebował :D

Gość my srednio
codziennie czasem co drugi a czasem n awet co trzeci, zalezy jaki dzien ile siedzi on w pracy itp. staz 4 lata,ponad rok mieszkamy razem

Ja mam podobny problem... żonci wystarcza zupełnie raz w tygodniu :-\\ A dla mnie nie wiem czy raz...dziennie, na dodatek ma kila \"stałych\" pozycji...a ja chce eksperymentować. O oralu a tym bardziej analu to mogę tylko pomażyc....nie chce jej naciskać.... Cóż...widać taki mój los....z nieco trudną \"miłością\" ; )

Gość pysiowa polewka
kazdego dnia

Gość my- przynajmniej raz dziennie
ale to raczej rzadko, zwykle 2 i w gore i tak od 11,5 roku :D Jest cudownie :)

Gość my- przynajmniej raz dziennie
jak tak czytam niektore wypowiedzi i slucham opowiesci znajomych to dziekuje Bogu, ze trafilam na takiego faceta :) bardziej dopoasowac sie nie moglismy i nie tylko pod wzgledem sexu.

Gość taaaaak
Przez dwa lata mieszkalam z facetem.Jak bylo dwa razy dziennie-to byl niedosyt.Srednio ok. 3 , 4 razy dziennie.Skurwiel jeszcze wymykal sie nocami i bral udzial w orgiach z dziwkami jak sie pozniej okazalo.Juz z nim nie jestem.Do tej pory zachodze w glowie-jak ten sukinsyn wytrzymywal, ze tez mu sie chcialo i ze mu huj nie sflaczal od ciaglego ruchania.

rzeczywiście to już przesada ; / Dałaś mu i tak za dużo niż mu sie należało ! 3M się ciepło ; )