Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autobusowicz

Obserwacje w MPK

Polecane posty

Gość Autobusowicz

siedze sobie w autobusie/tramwaju (albo stoje[najczesciej:-(]i patrze na babki, 50%+- ładne ubrane znosnie, typ damulek facjaty spoko ale patrze niżej tam gdzie sie koncza plecy i co widze??........ WIELKIE TŁUSTE DU..PSKO ale no po prostu task roztyte kawalki spasionej słoniny ze masakra jak mozna cos takiego wyhodowac, to nie jest prowokacja, po prostu obserwacja z wczoraj i dzisiaj ,tak mi sie jakos wzielo na te tylki bo wczoraj stalo z 5 lasek w tramwaju kazda ładna z twarzy, figury : od gory szczuple, ale od linii pośladów to jest jakas jedna WIEEEELLKKKKAAAAA TRZZZYYYDRZWIOOOWAAA SZAFA zero proporcji , to nie jest tak ze laska ma zgrabna sylwetke po calosci [takich jest marny procent] po prostu gora jako tako dol nagle sie tak rozszerza ze nie wiem jak te laski znajduja spodnie na siebie (oczywiscie kazda w spodniach) nogi roznie u niektorych spoko a niektore po prostu idą w linii z dupcią , popatrzcie sobie jutro na przystanku w autobusie itp i przyznacie mi racje , wiem ze teraz babki sie odezwa ze kolesie sa jeszce gorsi ale tu akurat gadamy o babkach dzieki za uwage

Gość hehehehehhehehehehehe
ale ma racje.. wiesz pol biedy jak te nogi ida w parze z tylkiem,ale masakrycznie to wyglada jak laska jest szczupla,nagle wielkie dupsko i szerokie biodra i takie chude nozki po tym.. nie wyglada to za ciekawie..

Gość Autobusowicz
włascicielka komody przedwojennej???? polecam zestaw 10paka pączków z carrefoura moze humor sie poprawi

Gość puszysta jola
też to obserwuję. sama jestem ładna, szczupła , zgrabna. ale jak oglądam inne polki to włos mi się jeży na głowie. :O

Gość Autobusowicz
no nie wiem czy taki zaj...isty twoja mina wskazuje jakbys sie conajmniej zaczopowala od tylu a te pączki to tak na wzmocnienie swojego mięsnia siedzeniowego bo widze ze ze 'dotkłem ' w czuły punkt