Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imię

JAKIE IMIĘ DLA DZIEWCZYNKI?

Polecane posty

Gość Persefmes
Kornelia;) piekne zdrobnienia .Korciu,Kornelciu skarbie ... to takie słodkie.. wez to imie ! i napisz jak sie zdecydowalas..Kornelka pamiętaj!:D:*

Gość zagubiona we własnych myślach
Antonina albo Zosia ewentualnie Pola - też ładnie... mnie się bardzo podoba Ofelia, ale raczej się nie zdecyduję na nie...

Gość Cam piona
Kornelia ładne ..i ta koncowka nelia no takie solidne

Gość SAMA JUZ NIC NIE WIEM
Zauwazylam przypadkowo,ze szukasz imienia pasujacego do twojej cory... Mysle ze Oliwia-Oliwka-Oliwcia...itd...napewno bedzie pasowac... ucaluj corcie...

Gość Smart0089340
mi tez sie wydaje,ze ta kornelia ładne imie ,ale jeszcze sara

Gość martamaja
Mnie się podoba Sandra

Gość remedios14353763
Mi sie podoba Karinka jak bede miala corcie tak dam jej na imie;) ewentualnie Eryka albo Basia;) ale karinka gora:D:D:D

Gość sylwiaaaa
moze.....LENA zwroc uwage ktore imie bedzie pasowalo najbardziej do nazwiska,bo to tez wazne.

Gość andakeli
Apolonia... pieknie brzmi to imie. takie tajemnicze romantyczne Zuzia jest przesympatyczne Nadia bardzo ciekawe i takie egzotyczne a moze Weronika?

Jeśli urodzę córeczkę to nazwę ją Laura. Przez całe życie podobały mi się imiona: Klaudia, Julia i Gabriela ale jest juz ich bardzo dużo :( A może Kamila? :)

ja jak bede miala kiedys córeczke to bedzie miala na imie Laura albo Michalina:)

Gość przyszly tata

Gość przyszly tata
My również zastanawiamy się z żoną jakie imię dać naszemu maleństwu, wiemy że także będzie to dziewczynka, zastanawiamy się nad, Blanką, Marleną, Mileną, Martyną, Idą, Esterą, Liwią, Leną, Anielą, Aurelią, Amelią, Kamelią, Konstancją, Zuzanną, Żakliną, może któreś z tych imion się spodoba ? pozdrawiam przyszły tatus :-)

Gość stylowy
Sandra... piekne imie i pasuje do Twojej corki:D Karolina... tez pasuje:D zastanawiam sie czemu bierzecie takie imiona z kosmosu skoro mamy tyle pieknych klasycznych popularnych polskich imion:D

My dalismy Emilia Anna bardzo podobala mi sie tez Oliwia ale juz jest w kregu znajomych Vanessa Kasia Ola Paulina

Gość Zuzanna jest ślicznie

Gość natalia najładniejsze imie

Gość obserwatorka swiata*
jestem nauczycielka i zauwazam, ze z roku na rok coraz dziwiniejsze te imiona. Zastanowcie sie, bo dzieci czesto sie wstydza swoich imion. Mamy tyle fajnych polskich imion, a wy sie silicie na oryginalnosc przez male o. I potem zostaja żakliny, dżesiki, andżele, teraz jeszcze beda naomi jakieś... matko. niektore to nie wiadomo jak napisać. Część rodziców daje dziecku na imię żaklina inni jacquelle - że niby to jest jakaś pochodna. Dwójka dzieci mi się ostatnio popłakała. Jedna wspomniana jacquelle i jessica - bo inni się z nich śmieją. A one by się chciały normalnie nazywać... Ostatnio dogrzebałam się do badań, z których wynika, że inteligentni rodzice dają dzieciom zwykłe polskie imiona, ania, hania, kasia, magda, zosia itp. i to nie znaczy, ze jak nazwiemy dziecko basia to bedzie nie wiem jak madre, to wynika z faktu, ze rodzice dzieci o normalnych imionach maja wyzesz IQ - nie szukaja pomyslu na imie w serialach wenezulelskich i innych tego typu tasiemcach. Ponoc im bardziej udziwnione imie, tym mniej rozumny rodzic. Podpisuje sie obiema rekami, jakbyście porozmawili z rodzicami wspomnianej jacquelle, dżesiki to na pewno przyznalibyście mi rację. Głupota porażająca!

Gość ja mam Zosię