Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAśka tryska cytrna

bycie niskim

Polecane posty

Gość zadziwiającee
nasza znajomość dopiero jest na etapie początkowym i dopiero się rozkręcamy;)

Gość KAśka tryska cytrna
na dzien dzisiejszy spotykam sie z chlopakiem,ktory ma 184cm ,ale niestety nie jego kocham tylko tego co ma 176 ;(... taak i tu jest mój ból

Wiesz mój facet śmiesznie by wyglądał z laską, co ma np. 155 cm :) Zresztą może i m.in. dlatego woli wyższe. W Holandii to sa dopiero wysokie dziewczyny- nie widziałam tam niższej ode mnie! Takie na maxa wyrośniete

Gość KAśka tryska cytrna
wiem i w dużych miastach w Polsce tez są bardzo wysokie dziewczyny i nie wiem,ale jak na nie patrze to im zazdroszcze,tak twardo stąpają po ziemi,są pewne, mają twarze jak modelki ,szczuple nogi w rurkach i jeszcze szpilki noszą do tego jakis elegancki płaszczyk i naprawde laski.. ale u mnie mi sie nie podoba nic;( noo dobra jak sie czasami odstrzele to wygladam zadziwiająco,ale chodzi o to,ze jak juz jestem w grupie z moimi znajomymi to czuje sie jak żyrafa..

Gość zadziwiającee
avenuska bo na zachodzie to tak jest gdy się je genetycznie zmodyfikowane żarcie:D ludzie wyglądają jak mutanty i w ogóle awzrost w holandii 175 to tak jak wzrost 160 w Polsce:D więc mamy radę dla autorki, żeby sprawdziła facetów w holandii:D

Gość zadziwiającee
ja przez ćwierć wieku zazdrościłam wysokim kobietom, zanim nie spotkałam cudownego faceta:D

Ja jestem dosc wysoka tak okolo 170 cm i mam faceta leciutko nizzszego ode mnie. Ale nie ma to dla mnie znaczenia. W jego barczystych ramionach tez o wszystkim zapominam:))

Gość KAśka tryska cytrna
ej,ale ten Twoj facet ma 182cm ;P to przeciez ja bym mogla bbyc z takim co ma nawet i 180 :)) to nie problem,ale co poradzic jak zakochalam sie w chlopaku,ktory nie ma powodzenia bo jest "brzydki" co mi nie przeszkadza liczy sie charakter ,a ma 176cm.. ;( on nie wie,ze ja cos do niego;p i wole,zeby nie wiedzial;) jest miły ... i to sie liczy

Gość niskaaaa
mój mąż ma 175, z moim 155 idealnie się dopasowaliśmy:) Nie mam kompleksów niskiego wzrostu, ale chciałabym być wyższa ze wzgledu na ciuchy...

Gość zadziwiającee
kaśka spróbuj go sama go poderwać, bo może on się wstydzi:D ja właśnie tak zrobiłam:D i jest czad:D po prostu bądź sobą, rozmawiać można na początku o głupotach, skorzystaj z okazji jak będziecie razem na imprezce albo napisz mu smsa z pozdrowieniami:D

Gość KAśka tryska cytrna
hehe nie:PP poki co jestem za mloda na związek:)) mam nadzieje,ze on jeszcze urosnie bo jest w moim wieku :)) nie chce go podrywac bo sie jeszcze speszy:P

Gość niskaa. i bardzo dobrze
Mam 152 i bardzo się z tego cieszę jestem mała i zgrabna każdy chłopak jest ode mnie wyższy i wszystkie ciuchy na mnie pasują. Męskie bluzy są na mnie za duże i słyszę, że jest to sexy. Nigdy nie chciałąmbym być większa bo dobrze mi z moim wzrostem .

Gość słoneczko za chmurkami
152? To prawie kalectwo... Moja koleżanka ma 158 i uważam ją za bardzo niską. Wygląda jak małe dziecko, nie ma mowy o seksapilu...

Gość jlkjlhjkl
posrało cie... ja mam 174 i nigdy bym sie z niską dziewczyną nie zamienila. jak mialam 18 lat to chciałam miec mniej ale teraz... jak zakładam obcasy to czuję sie psychicznie lepiej no i facetom podobają sie długonogie laski, czy moze twierdzisz inaczej? a skakac po drzewach to chyba moze kazda kiedy nie jest kluchą pod ktorą gałąz by sie zarwała... są zalety bycia niską i zalety bycia wysoką, są dziewczyny ktore wolą byc wysokie i te ktore chcą byc niskie ale i tez takie ktore czyją sie dobrze we własnej skórze czego zycze kazdej dziewczynie