Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalciaaa1988

praca..

Polecane posty

Gość przejdź sie Piotrkowską
tam zawsze dużo sklepów potrzebuje

Gość bubu 2007
Czekaj zaraz dam linka :)

Gość bubu 2007
Powiem ci ze to ze tak pisza nie znaczy ze nie mozesz dostac tej roboty jak jestes komunikatywna TO JEST najwazniejsze ,pozatym robienie dobrego wrazenia czyli dobry wyglad (dobrze wygladac na mila osobe) warto sprobowac

Gość bubu 2007
Po prostu te oczekiwania wobec pracownikow PISZA NA WYROST

no tak ja juz sie w butikach staralam i nie wyszlo bo jednak wzieli kogos z doswiadczeniem a mowili ze nie koniecznie:( wiec jestem strasznie zrazona:( a chcialabym znalaesc na prawde prace:(

Gość bubu 2007
Zobacz jeszcze ogloszenie np w ccc 8 z gory pisza ze stawiaja na mlodych pelnych entuzjazm Kogo szukamy?: Do każdej pary butów oferujemy # TOREBKI - cenimy bagaż doświadczeń ... ...więc zapraszamy osoby 30+ / 40+ które będą służyć mądrością życiową i doświadczeniem zawodowym Z drugiej strony wiemy, że # każde OBUWIE ROZCHODZIĆ TRZEBA......dlatego również zapraszamy pełne entuzjazmu młode osoby dopiero przymierzające ‘buty zawodowe'

Gość bubu 2007
w butoikach czyli moze w jakis lepszych sklepach ---do ccc powinni cie przyjac a pozniej do czegos lepszego jak juz bedziesz miala doswiadczenie

ja jestem z natury bardziej taka niesmiala... nieraz w gronie znajomych jestem komunikatywna ale bardiej niesmiala wiec nie wiem :( jaka w sumie praca dla mnie chcialabym w sklepie obuwniczym ale sama nie wiem

Gość bubu 2007
A jestes osoba otwarta?

Gość bubu 2007
A studiujesz zaocznie?

Gość bubu 2007
Takich zaocznych chetnie przyjmuja do cos sobie tam odliczaja od podatku -taki pracownik jest tanszy

Gość bubu 2007
Moze to sie zmieni jak popracujesz dowiesz sie o co chodzi i poczujesz sie pewniej

no wlasnie na pewno sie zmieni jak popracuje dluzej ale widzisz oni patrza jak na poczatku jaka jestem... i lipa z tym wychodzi :(... ale dziekuje bubu kochana jestes ze pomagasz mi... :( jestem zalamana troszke..

Gość bubu 2007
W kazdym razie probuj -i NIE ZRARZAJ sie niepowodzeniami

moj chlopak czasem mowi na mnie len na zarty ale ja po czesci biore sobie to do serca bo tak na prawde tak jest i chcialabym zrobic mu niespodzianke i znalesc prace:( ehh

Gość bubu 2007
Bo co nie mozesz sobie odpuscic i nic nie robic

no wlasnie nie moge sobie odpuscic :( a tak bardzo chce.. kolezanka ze mna powiedziala ze pochodzi w nast tyg po piotrkowskiej pochodzimy i po roznych takich sklepach z cv... ale troche marne to CV bedzie:/

Gość bubu 2007
Jak sie wyladuje na bezrobo tez trzeba umiec sie pozbierac i znalesc cos nowego

Gość bubu 2007
Jak np wyslesz 40 cv dostaniesz 2 odpowiedzi zaprosza cie na 2 rozmowy na jednej cie odrzuca a na drugiej przyjma to cel zrealizowany-masz prace I bezsensu jest myslec ze 38 nawet sie nie odezwalo

Gość do 26 października trwają
na targi pracy na portalu gazeta praca. Radze zajrzeć, w zeszłym roku dzięki nim mój brat i mój kuzyn znaleźli pracę:) Ogólnie w gazecie wyborczej drukowanej i w internetowym ich serwisie są fajne oferty pracy, nie zawsze takie megapowazne- bardzo różnorodne. Polecam.