Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia 84

szukam pomocy!!!

Polecane posty

Gość bąbelek 121314
to gdzie ta umowe podpisałas??

Gość kasia 84
Takie listy powinny być wysyłane listem poleconym...

Gość umowy nie masz bo pewnie
wyrzuciłas:O nie wiedziałas co podpisujesz? następnym razem podpiszesz umowę na kredyt , pieniadze weźmiesz, a po kilku latach stwierdzisz że twój dług to sprawka pozyczkodawcy:O

Gość kasia 84
Nie biorę kredytów bo się nie opłaca(lepiej uzbierać),a poza tym jeszcze nie pracuję i nie mogę brać kredytów.

Gość sdbcsjgbfjsdvf
Żeby założyć sobie telefon na abonament to mui być zaświadczenie o pracy, ale to jest tylko dla telefonii komorkowej, oni zawsze tego wymagaja, zeby poznie nie miec problemow ze im ktos nie placi, wiec dziwie sie ze ciebie o taki swistek nie poproszono. Z 2 strony przeciez ty tez masz glowe, naciagnelas ta firme na straty. Totak jak z bankiem i z lichwiarzami. Bank bedzie wymagal od ciebie 100000 zaswiadczen jak chcesz kredyt wziasc, a lichwiarze niemalze nic,dlaczego? Bo bank nie chce sie pozniej sadzic, a lichwiarze tak bo od tego tez maja ludzi.

Gość kasia 84
Do podpisania umowy zostałam zmuszona !!!

Gość bąbelek 121314
odwołania juz nie mozesz napisac bo wyrok zapadł i co najgorsze jest prawom ocny i sprawa u komornika w zasadzie to juz beret jezeli nie masz z czego spłacic to komornik i tak nic ci nie zrobi tylko co 3 miesiace bedzie cie odwiedzali pisał protokół ze niemasz z czego zapłacic ale to cie nie ominie bo jezeli podejmiesz gdzie kolwiek prace oczywiscie legalnie to zaraz cie namierzy i siądzie na wypłate nie unikniesz tego raczej obojetnie czy to za rok dwa czy piec ewetualnie niech ci to rozłozy na raty naprawde niewim straszni dziwna ta twoja sprawa jednak doradzam adwokata

Gość jak to zmuszona
?????? groził Ci?

Gość sdbcsjgbfjsdvf
Jak można zostać zmuszonym do podpisania umowy?

Gość kasia 84
groził,bił,okradł

ja umowe w erze podpisywałam bez zaswiadczenia o dochodach. teraz ci się przypomniało ze zostałas zmuszona do podpisania umowy?

Gość kasia 84
Ale takiemu to nic nie zrobią bo jest gdzieś,lecz nie wiadomo gdzie.

Gość sdbcsjgbfjsdvf
Nie słuchaj bąbla, żadnych spraw nie było. Ja miałam podobną sytuację tylko z mandatami i bez rzadnych spraw sądowych idą prosto do komornikow jak w jakims tam czasie nie zaplacisz. Wiem bo sama sie go pytalam. Jesli jestes niewyplacalna to najprawdopodobniej zostaniesz wpisana do Krajowego Rejestru Długów. Do sądu możesz się odwołać, ponieważ żadnego wyroku jeszcze nie było. Jakby był to zostałabyś o tym poinformowana pisemnie.

Gość kasia 84
Idea nie powinna zgodzić się na podpisanie umowy - nie byłoby problemu

z manatami jest inaczej, bo sa to długi na rzecz skarbu państwa

Gość zakrecona760
ha ha skoro cie zmusili do podpisania umowy i sie zgodziłas widocznie cos z tego mialaś teraz zmuszaja do zapłaty a ty nie chcesz bo nic z tego nie masz tylko straty proste

faktycznie za mądra to ty nie jesteś. nie powinni z toba podpisywac umowy na dostawę prądu, wody i internetu :O lepiej od razu z rana lec do tych instytucji i ich poinformuj o tym:O

Gość sdbcsjgbfjsdvf
i tak i tak tak jest. Jakby został jej wytoczony proces to zostałaby o tym poinformowana ludzie, troche już tych spraw miałam. I zostałaby wezwana na złożenie zeznań (polskie prawo mówi że każdeu przysługuje możliwość obrony). Więc nikt was nie osądzi o nic, nie informując.

Gość kasia 84
za nic nie płacę bo nie pracuję

Gość sdbcsjgbfjsdvf
kasia 84 to typ osoby, która żyje po to, żeby rzerować na nas - podatnikach. :O

Gość bąbelek 121314
z mqandatem faktycznie to inna sprawa ja mam nie zapłacony od 3 lak i ciagle chodzi komornik ale skarbowy bo to dla panstwa oni niczego nie podaruja ale moge napisac prosbe o umozenie sam mi to zaproponowalkomornik poniewaz mam tylko alimeny 2 malych dzieci i naprawde niemam z czego spłacic a musze sie pospieszyc bo mi siada na wypłate jak wruce do pracy

Gość kasia 84
Osoba pracująca,posiadająca wynagrodzenie za pracę,jest w stanie samodzielnie decydować za siebie i jest odpowiedzialna za siebie i innych,natomiast ktoś,kto nie pracuje,ma problemy rodzinne i jest w wieku,kiedy wiele rzeczy dzieje sie wokół niego(np.szkoła),nie może w pełni odpowiadać za podpisywane przez siebie umowy,gdyż jest niewiarygodny!

Gość sdbcsjgbfjsdvf
Kasia 84 - ja moge całe życie nie pracowac, a szkołę kończyć do szcześdziesiątki i co?

Gość kasia 84
Też kiedyś pójdę do pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I też będę płacić podatki!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bąbelek 121314
kasia 84 naprawde ci radze idz do prawnika tu ci raczej nikt nie pomoze i tak sie dziwie ze jeszcze nie bylas bo mnie by to nie dało spokoju płacic według ciebie za cos czego nie powinno byc i nadodatek nie prawnie to juz niewiem 1

Gość kasia 84
Ja szkołę juz skończyłam!!!!!!!!!1

Gość sdbcsjgbfjsdvf
kasia 84: Morgen, Morgen nur nicht heute sagen alle faulen Leute

Gość bąbelek 121314
a moge wiedziec kasiu ile masz lat????