Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartionaOona

Czeka mnie chyba zagranica bo w duzym miescie nie wydole pienieznie

Polecane posty

Gość zmartionaOona

Skonczylam studia, jestem ze wsi. Mam 25 lata, nie mam chlopaka. Moje zycie jest straszne bo chcialabym miec kogos a nie mam, w dodatku na wsi mieszkam gdzie daleko do wsztskiego. W zwiazku z tym chcialabym sie przeprowadzic do wiekszego miasta np. Wroclaw. Wlasnie przegladalam oferty wynajmu pokoi i sie zalamalam.. Za pokojdwuosobowy trzeba zaplacic 600-650 zlotych, a ja chcialabym mieszkac sama w pokoju gdyz jestem po kierunku po ktorym moge udzielac korepetycji popoludniami. Ale jak tu wynajac pokoj za tysiac zlotych kiedy ja zarabiam 1400 zlotych i musze zjesc i sie ubrac! Zaczynam zastanawiac sie czy nie lepiej wyjechac zagranice :/

Gość za granicą nie lepiej
recesja i kryzys finansowy zwalniać za chwilę zaczną

Gość chokopoko
a tam dasz rade

Gość zmartionaOona
rhtz w przeciwieństwie do ciebie plebsie, studiowałam filozofię, pośmiać to się zara możemy z ciebie ty prymitywie cmentarny

Gość wielki filozof grecki
Kobieta i filozofia :O . Wydaje mi się, że te dwa pojęcia zupełnie do siebie nie przystają.

Gość LULAAAA
jesteście żałości ale podleczcie swoje kompleksy w taki sposów skoro w inny nie możecie. żałosne pseudosamczyki. mężczyzna i mózg- te dwa słowa jakoś nie pasują do siebie...

Gość filozofia ha ha ha
filozofia ha ha ha i to maja byc studia ...dobre ...chyba zawodowka lepsza ...ty nie skonczylas studiow tylko nie wiadomo co.. no ale zasze mozesz powiedzie studia skonczylam ha ha ha

Gość Lekuum
Nie jest tak zle w duzych miastach, jak mieszka sie z druga polowka to mozna nawet zaoszczedzic.

Gość dssdsdsd
może przeczekaj chwilę, ja po studiach zarabiałam 1200 - tez bylo cienko :( ale teraz 2 lata po jest na szcezscie już całkiem inaczej...starcza mi na wszystko , lacznie z ratą kredytu mieszkaniowego :) 3maj sie i nie łam :)