Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiii

wszystko idzie zle

Polecane posty

Gość iiiiiiiiiiiiiiii

niedosc ze ex mnie zdradzal i wkoncu kopnal w tylek dla innej to teraz kompletnie nie idzie mi z facetami.nie wiem co jest,jakie bledy popelniam. ponad 2miesiace znam sie z jednym,szybko stalismy sie para(wiadomo ze nie bylo to jakies super powazne),ja musialam na jakies 3tyg wyjechac i sie nie widywalismy.gdy wrocilam on mi nawet esa nie wyslal przez 2dni i jestem na miejscu juz ponad 10dni a my sie jeszcze nie widzielismy.Powody?bo np byl chory i pracowal itd .wkurzyl mnie ostro-nie wymagalam przeciez zeby po mnie wyjechal czy cos.co jakis czas pisal ze niedlugo sie spotkamy ale wczoraj sie wkurzylam i napisalam ze jade na uniwersytet i nie moge wyjsc bo musze sie wyspac.dzis stwierdzilam,ze to bylo troszke niemile i zapytalam czy nie chcialby wyjsc gdzies a on mi odp ze na dzis sie umowil z kolegami!ok unioslam sie duma i napisalam mu zeby spadal skoro koledzy sa wazniejsi i przez tyle czasu sie nie widzielismy wiec zegnam i juz nie mam ochoty na spotkania. i teraz mysle czemu tak mi wszystko zle idzie

no ja np mialam tak,ze facet robil wszystko zebym sie zrazila do niego ,a ja glupia zakochana bylam to nie zwracalam na to uwagi...robi tak ze wszystkimi dziewczynami...raz byl tylko w powaznym zwiazku ale sporo lat od tego minelo...doszlysmy do wniosku z kumpela ze moze jego nie kreca kobiety...jak chcialam sie z nim spotkac to tez z kolegami sie umowil... daj sobie spokoj na jakis czas z fadcetami.Ja od tamtego faceta zwatpilam i nie szukalam milosci,milosc sama mnie znalazla i jestem bardzo szczesliwa.Jezeli facetowi bedzie zalezec to zrobi wszystko zeby Ci dogodzic i zebys czula sie z nim dobrze.

Gość iiiiiiiiiiiiiiii
jak dla mnie jego zachowanie jest zenujace. nie wiem jak dla mnie nienormalne jest zeby baba za facetem latala,wiec spasowalam. co nie znaczy ze mnie nie wkurzyl odpowiedzia na moja propozycje wyjscia: hej,na dzis sie umowilem z kolegami,ale jutro nic nie robie wiec mozemy sie spotkac co o tym myslisz?? nic mi nie odpowiedzial jeszcze na mojego smsa.

ponad 2miesiace znam sie z jednym,szybko stalismy sie para(wiadomo ze nie bylo to jakies super powazne) skoro nie było super powazne to nie oczekuj od faceta powaznego podejscia do zwiazku ... najpierw ty zacznij traktowac zwiazek powaznie,dopiero wymagaj powaznego traktowania..:O przeczysz sama sobie tym wpisem....

Gość iiiiiiiiiiiiiiii
dla mnie jasne jest ze na samym poczatku nie bierze sie drugiej osoby strasznie powaznie