Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szara naga jama

Koleżance zdechł pies - jak ją pocieszyć?

Polecane posty

Gość Fagofigo
zawież ją do schroniska

nie, nie ma wspominać. ma się cieszyć wszystkimi chwilami na raz które razem z nim spędziła.. nie chodzi o rozpaczanie że kiedyś to .... niech myśli że pies po śmierci nadal ją kocha..

Gość umijam
wyciagnij ja gdzies na zakupy, do puby, niech na chwile zapomni, bo jak bedziesz z nia siedziec i probowac pocieszyc bedzie gorzej, zaczniecie gadac o jej psie jaki byl i ona bedzie bardziej rozpaczac, wiadomo, ze ty masz chlodniejszy stosunek do tego, wiec teksty w stylu przeciez kazdy kiedys umrze, albo przynajmniej nic go nie boli nie wiele pomoga, zalezy tez jak ona znosi smutek, bo jesli jest bardzo wrazliwa i ma sklonnosci do rozpaczania to jest gorzej, ja kiedys moja kolezanke wyciagnelam na piwo i humor jej sie poprwil

Gość burak z wsi
kup jej paczkę pedeegre

Gość biedna
idz do niej kup małego pluszaka, zaproponuj że razem poszukacie nowego zwierzaka. jak moja kicia zdechła, tylko 4 godziny byłam bez kota. chłopak kupł mi nowego. pustkę trzeba załatać nie ma rady. rozumiem twoją koleżankę...tylko nowy zwierzak pomoże. ja bym sie wykończyła psychicznie....nic nie poradzę że kocham kotki...