Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedzoneczko

do mam gotujących swym niemowlaczkom

Polecane posty

Gość jedzoneczko

dziewczyny!! czy gotujecie soim pociechom zupki codziennie, czy tez moze raz na dwa dni. czy mozna odstawic zupke do lodowki na dzien i podac ja malcowi? praktykujecie tak? czy gotujecie codziennie zeby bylo swieze???

Gość jedzoneczko
dzieki. ktos jeszcze?czyli nie ma zadnych przeciwskazan zey maluch zjadl odgrzana zupe?

śmiało możesz trzymac w lodówce nic się nie stanie,pamiętam tylko ,że jak dodawałam czasem do zupki żółtko to wtedy była zupka na jeden raz

ja gdzies przeczytalam ze jak robisz na dwa dni to ta druga porcje szybko trzeba schlodzic (np w zimnej wodzie ) i wlozyc do lodówki bo im dluzej stoi tym wiecej tworzy sie bakteri ..

Gość xxll
ja tez gotuje czasem na dwa dni ale zadko wole jak dzidzia ma swieze jedzonko

Gość Kajra
i dlatego wolę Gerberki - codziennie inny obiadek. Będę gotować jak mały skończy rok

Gość Vicka
Ja gotuję jedną większą porcję i mrożę. Tym samym mam w lodówce kilka zupek o różnych smakach. Potem rozmrażam i podaję na obiad :-)

Gość mikolo26
a ja mimo, że moja córcia już skończyła rok nadal podaję jej gerberowe gotowe zupki i powoli wprowadzam własne jedzonko.zdecydowanie lepiej preferuje kuchnię gerberową:)

Gość pellio
ale to chyba normalne, że podajesz rocznemu dziecku gerberka, skoro w tych seriach typu menu smakosza czy taki duży sa dania dla dzieci po 12 m-cu. Ja swojemu pierwszemu synkowi to podawałam nawet jak skończyl dwa latka.

Gość mniejsza
Ja gotuje raz na dwa dni i jest wszystko w porządku, nie robie tego z lenistwa tylko po prostu wychodzi mi tyle ze Mala tego na raz nie wsunie:)

Gość lebbie
Ja kiedyś gotowałam, a teraz daję gotowe gerberki, bo dzięki temu nie jestem tak uwiązana w domu.

Gość północna
A które gerberki Wasze dzieci jedzą najchętniej? Bo mój Menu Smakosza, a konkretnie to lazanię

ja gotuję co drugi dzień i trzymam zupkę w lodówce. Niestety moje dziecko nie chce jeść gerberków :-(