Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh

Fantazje mojego mężczyzny. Jestem zmartwiona.

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh

Rozmawialiśmy na luźne tematy. W końcu zeszło na fantazje. Powiedział, że naturalnie fantazjuje o mnie, ale... Także o innych kobietach. Kocha mnie i jestem pewna jego uczuć jak niczego innego, ale... Te fantazje... Oczywiśce erotyczne. Czy to jest normalne? Chyba nie muszę wspominać, że spadło to na mnie jak grom z jasnego nieba. Jestem trochę zmartwiona..

Gość lazder
nie wiem ja nie mam fantazji . Kobiety mnie nie interesują za bardzo stałem sie prawie impotentem

Gość tralalalllala
Cóż raczej to zdrowe,niż niepokojące, ja też mam fantazje z innymi facetami, a nawet kobietami, fantazje to nic zlego, jeśli chciałabyś je troche spełnić, to staraj się mu zastępować różne typy kobiet w łóżku, kokietke, dzikuske, nimfomanke, a nawet tzw kłode...przebieraj się, wykorzystaj to co Ci powiedział.

Gość gdgfd
Też masz problem! Chyba każda normalna osoba fantazjuje o seksie, w tym wyobraża sobie seks jakiego na co dzień nie ma, np z innymi partnerami. Ty nie???? Po prostu nie dopytuj o takie rzeczy jeśli nie chcesz usłyszeć prawdy (lub nauczyć faceta kłamać np "och, kochanie, oczywiście myślę wyłącznie o tobie").