Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mxmxy

glany

Polecane posty

Gość mxmxy

Co myślicie o glanach na zimę? Mam zamiar je kupić bo super wyglądają tylko niewiem czy spełniają sie w zimie tzn czy nie przemakają albo przemarzają. Widziałam ocieplane filcem glany i na nie mam ochote bo chyba są cieplejsze niż zwykłe. Co o tym myślicie? Jakieś przeżycia z glanami i ich użytkowaniem XD ?

Gość burak z wsi
w glanach będą śmierdziały ci giry

Gość mxmxy
a jaka firma jak można wiedziec? ;) ja oglądałam steele nieocieplane a te troche ocieplone to jakas mniej znana . Ale czytałam juz w necie ze glany są zimne ale to były wypowiedzi facetow a kobiety lepiej odpowiedzą XD więc wnioskuje ze to czy są ciepłe chyba zależy od marki....

Gość burak z wsi
musisz do nich wkładać onuce albo wełniane góralskie skarpety i bedziesz miała ciepło w syry

Gość burak z wsi
mnie smierdzi z ust moczem ale tylko w środy i soboty kiedy to z pelnym zaangazowaniem wykonuje obciagi z polykiem podchmielonym rolnikom z naszej wsi pod biurem soltysa Macieja Zduna.

Gość mxmxy
jeśli nie wypowiadasz sie na temat to po co piszesz takie idiotyczne rzeczy ;/?

Gość in somnia
w mroźne dni było mi zawsze zimno w glanach, bo zamarzały blachy :/ Nie przeszkadzało mi to ich nosić oczywiście ;)

Gość burak z wsi
dlaczego ? bo w mojej wsi gadają ze mna tylko watahy zdziczalych kundli,walesajacych sie w poszukiwaniu pozywienia :o i niezmiernie rzadko pozwalajac mi ogladanie ich kopulacji.

Gość in somnia
najbardziej nie lubię ludzi, którzy robią coś, noszą, udają że im pasuje, a później nazywają to "gównem", oznacza to, że postępowali tak tylko ze względu na modę i chęć bycia "cool"

Gość mxmxy
no to prawda jak ktoś tam napisał mam 16 lat ;P ale nie każdy pragnie je mieć ;) in sominia - ale miałaś zwykłe glany czy te ocieplane?

Gość in somnia
ja miałam zwykłe glany, nie wiem nawet czy takie ocieplane były wtedy, bo zaczęłam nosić je kiedy miałam 14 lat, czyli... 10 lat temu (jak ten czas leci), były to NPSy szaro-czarne, następna para (po jakichś 3 latach) była identyczna, a później nosiłam nieskórzane glany firmy "Vegetarian Shoes", które były bez blachy, więc było cieplej. Jeśli masz grube skarpetki i przede wszystkim nie chodzisz kilka godzin po mrozie, to nie zmarzniesz w takich zwykłych glanach, ale przyznam że lepsze są na wiosnę-jesień. A takie ocieplane na zimę to może być dobry pomysł, ale wtedy już ich nie założysz jak będzie cieplej.

Gość w czasach liceum
nosilam glany, a dokladnie grindersy. zimą też nosilam, wystarcza grube skaroety. to byly naprawde solidne buty. do tej pory je zabieram jak jade zima na narty, zeby miez w co nogi wlozyc jak zdejme buciory narciarskie;) kzaczki i ciuchami narciarskimi wygladaj grotesokwo;)

pamięta się czasy glanów :D dziś bym już nie założyła. ale koło 17 za nimi szalałam;)

Gość dlaczego go wyzywacie
nosilam glany zima i jakosc szczegolnie nie marzlam, zawsze mialam skarpete ubrana, nawet do spodniczki bo w wysokich butach nie widac. byly troche ciezkawe, ale bylam zadowolona.

Gość in somnia
to może jeszcze zależy jak długo się je nosi i w jakich temperaturach, ja lubowałam się w kilkugodzinnych spacerach po lesie w śniegu i miałam później zamarznięte prawie palce u stóp, ale przy "normalnym" użytkowaniu jest ok

Gość pucek
Myślałem kiedyś o glanach ale po wczorajszym spotkaniu z dresiarnią szykuje sie juz do zakupu ;D

Gość artystka-a
Też nosiłam glany w liceum :) nie pamiętam już jakiej firmy, ale wiem, że troszkę na nie zbierałam. Warto było :D Teraz też się zastanawiam nad zakupem, bo jakoś nie bardzo widzę się w kozaczkach na obcasie w zimie jak przymrozi i chodniki będą pokryte lodem :/ Jeśli ktoś ma jakąś wiedzę na temat tej ocieplanej wersji to piszcie :)

Noszę glany 8 rok, kup glany firmy Steel. Są to glany często podrabiane; najlepiej kup je w salonie HD. Stosunek cena/jakość przewyższa inne marki. Jeśli chcesz coś nietuzinkowego wybierz Martensy (znacznie droższe). Glany zimą - faktycznie but ten nie jest tak ciepły, jakby się mogło wydawać. Jak ktoś wspomniał "ciągnie" od blachy, aczkolwiek występują przecież glany bez niej, tak więc lżejsze. Czy cieplejsze...nie mam pojęcia, pewnie nie.

Noszę glany 8 rok, kup glany firmy Steel. Są to glany często podrabiane; najlepiej kup je w salonie HD. Stosunek cena/jakość przewyższa inne marki. Jeśli chcesz coś nietuzinkowego wybierz Martensy (znacznie droższe). Glany zimą - faktycznie but ten nie jest tak ciepły, jakby się mogło wydawać. Jak ktoś wspomniał "ciągnie" od blachy, aczkolwiek występują przecież glany bez niej, tak więc lżejsze. Czy cieplejsze...nie mam pojęcia, pewnie nie.

Noszę glany od dawien dawna,nigdy nie miałam ocieplanych,czego zawsze zimą żałowałam :P Jesli chodzi i firmy- najtańsze są Steele,przy tym bardzo mało wytrzymałe,szybko się niszczą,sam look też niezbyt. Heavy Duty są niezłe,mam je 4 rok,chociaż są jakieś takie szerokie,niezbyt zgrabne.Idealne były Busta Grip ❤️ Wytrzymałe i ładne.

Gość zależy co masz spięte
moge ci sprzedac biale martensy

Gość ach te czasy ach
miałam granatowe glany na wysokiej podeszwie HD, tyle lat je nosiłam, aż się prawie całkiem zniszczyły, ale leża w szafie - sentymentalna jestem