Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomekkk109872

Wrobiony w dziecko

Polecane posty

Gość tomekkk109872

Spotykaliśmy się 1,5 roku. Wszystko było łądnie, pięknie, ale ona zaczęła cały czas mówić, że chce dziecko. Powiedziałem jej, że szanuję jej zdanie, że jeżeli będziemy razem to dziecko napewno będzie, ale jeszcze nie teraz, bo to jeszcze za wcześnie. Ale jej się chyba bardziej śpieszyło. Kochaliśmy się zawsze w prezerwatywach, przy czym ja zanim skończyłem to zawsze wychodziłem. Teraz dowiaduję się że ona jest w ciąży. Bardzo zaniepokoiłem się tym, ponieważ prawdopodobieństwo, że zaszła w ciąże jest tak małe, że wątpię, żeby to akurat spotkało ją. No ale wziąłem sprawę w swoje ręce. Przeczytałem jej archiwum gg, i rozmowę z jej siostrą i okazuje się, że w dziecko zostałem wrobiony. Zastanawiało mnie to, że zawsze sama bierze zużytą gumkę i idzie ją sama "wyrzucić". Zrobiłem awanturę, to zostałem wyzwany od chama, że czytam jej archiwum :) Okazała kompletny brak szacunku do mojej osoby, więc czemu niby ja miałbym szanowac ją? Żadnego ślubu nie będzie. Zarejestrowany jestem na 1000zł (nie myl, że tyle zarabiam) więc ile ona może dostać tych alimentów? 300zł? Ja miałem tyle szczęścia, że mi się udało to zauważyć, ale ilu jest facetów, którym się nie udało? Kurcze, kochałem ją, kocham nadal, ale za to co zrobiła to nigdy nie będziemy mogli już być razem. Bardzo to przeżyłem, bo bardzo w nią wierzyłem...

Gość lsdhlksdfhsd
Mnie też chyba moja wrobiła. Niemalże jestem pewnien, ale dowodów nie mam. Ale do ślubu itak mnie nie zmusi dziwka :classic_cool:

Gość i jak tutaj
szanować kobiety?? :O

Gość nie chciałabym
być tym dzieckiem na które ktoś kogoś wrabia

Gość dziewuch
nieladnie nieladnie nu nu

Gość tyci tyci
A ty rozumku nie masz ? Co to znaczy " wrobiony w dziecko" ?? Samo sie to dziecko zrobilo? Wspolczuje tej dziewczynie i temu dziecku. Jestes osiol, kretyn i samolub.

Gość malyyyy12
wszystkie kobiety to kurwy!!!

Gość tyci tyci
jeszcze jedno : bzykanie to nie tylko przyjemnosc , to rowniez egzamin odpowiedzialnosci.

Gość tomekkk109872
No to akurat się zrobiło przez nią samą

Gość tyci tyci
idz lepiej odrabiac lekcje bo chyba jestes jeszcze dzieckiem .

Gość tomekkk109872
Młodaaa - ale ja nie watpie, ze je pokocham. Ale ją już znienawidzilem i ślubu nie wezmiemy. Szukam kobiety, ktora bedzie umiala mnie uszanowac, czy to az tak dużo??

Gość dzej zi
Wspolczuje ci, ale uwierz mi, nie ty jeden zostales wrobiony. Jestem kobieta, ale takie zagrania sa po prostu chamskie

Gość tomekkk109872
Onk3 - no właśnie też bym chciał wiedzieć :O Sadze ze to cos z tymi gumkami kombinowala.

Gość casperrrrr
tyci tyci, da się wrobić w dziecko, ja też znałem taką kurwe, co sperme z prezerwatywy strzykawką wyciągała i se ją potem wstrzykiwała, po slubie męzowi sie przyznała, bo miała wyrzuty sumienia, a teraz mu mowi, ze ozenił sie z nia nie z miłosci, a dla tego ze w ciazy była, i wez tu zrozum taka?

ale nie rozumiem jak zaszła czy sugerujesz że gdy sama zabierała przerwatywy to sobie wlewała sperme czy jak?

Gość tomekkk109872
dzej zi - gratuluje, ktoś będzie miał w przyszłości z tobą dobrze albo już ma. Dlaczego mnie to spotyka? Chce mi się płakać :(

Gość casperrrrr
uwierzcie sa i takie kurwy

Gość dzej zi
A moze po prostu przekluwala prezerwatywy? Ja w zyciu bym sie nie ozenila z taka suka, gdybym byla facetem.

Ślubu nie musisz brać, ważneżebyś dziecka nie zostawił i pamietaj,że alimenty nie będziesz płacił dla niej tylko dla dziecka, także nie kombinuj co zrobić,żeby jak najmniej płacić

Gość casperrrrr
no zawsze moze dziecku tez dawac kase, albo kupywac np. jakies pieluchy, czy co tam dziecko potrzebuje, wtedy bedzie wiedział, ze kasa poszła na dziecko, a nie na ta kurwe, a dzieckiem sie zajmuj, w koncu to twoja krew no i ono nie jest niczemu winne, ze ma taka matke.

Gość tomekkk109872
Ja zostane ojcem, to jeszcze wszystko do mnie nie dociera!!!

Gość dzej zi
zlamasem to jest tak suka, ktora nie miala prawa za niego zadecydowac kiedy ma zostac ojcem.

A moze to zwykla wpadka? Zaraz oskarzasz dziewczyne. Zachowujesz sie jak nieopdowiedzialny malolat. Decydujesz sie na seks=decydujesz sie na ewentualna ciaże.

Gość abort
Głupio tak byc niechcianym dzieckiem :(

Gość tomekkk109872
timelooseontourlife - to że ty tak robisz to juz twoj problem. To jest moje dziecko, ja wiem, ale z nia nie bede i tyle. Nie zmarnuje życia dla kogos takiego. laczego chcialem pozniej? Dlatego że chcialem zeby to wszystko mialo rece i nogi. Zznalesc dobra prace, mieszkanie, wziasc slub. Dlatego chcialem jeszcze troche poczekac.

Gość dzej zi
Co innego zaliczyc prawdziwa wpadke, a co innego zostac wrobionym w dziecko.

Gość tomekkk109872
Młodaaa - przeczytaj dokladnie to co napisalem na samej gorze, a potem pierdoly posuwaj.