Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lops

Dolary - sprzedawać teraz czy jeszcze czekac...?

Polecane posty

Gość lops

Czy moze lepiej zamienic na Euro? Nie mam duzo, ale warto wykorzystac ten moment, tylko nie wiem czy jeszcze czekac...

Gość może ktoś wie
Ja też się zastanawiam.

Gość lops
Hmm... łatwo powiedziec :p Nie znam sie kompletnie na walutach... poczekam :classic_cool: A zamienic na złotówki czy na euro - jest w ogole sens zamieniac na euro?

nie ma sensu zmieniać na euro, bo dolar głównie się "umacnia" przez osłabioną złotówkę. A co do sprzedaży to sama nie wiem. Gdybyśmy mieli normalnego prezesa NBP to bym sprzedała, ale przy Skrzypku to złotówka raczej będzie dalej lecieć w dół ...

Gość lops
Dzieki Metafora, czyli rozumiem jak zamieniac to na złotówki :) Poczekam troche jeszcze...

Gość lloa
Sprzedac bo dolar idzie w doool

Gość dolartoaletowy
Czy naprawdę ktoś uwierzył w polski cud gospodarczy ? To, że złotowka była 'mocna' to wcale nie była zasługa cudu gospodarczego ale to, że na polskim rynku byli spekulanci i teraz spekulanci zwiewają z naszego rynku zabierając ze sobą walutę , co najmniej od tygodnia w USA trwa wykup obligacji , skupowanie własnego pieniądza i spekulanci uciekający z Polski zamieniają 'dolar' na obligacje rządowe , moim zdaniem 'dolar' jeszcze przez 2-3 tygodnie jeszcze będzie wzrastał ale pod koniec roku spadnie do wyceny 1,80 zł. Odradzam teraz kupowanie dolara , gdy jest sztucznie zawyżony.

Gość Amira Amira
Rocka nie sprzedawaj. Lepiej kup sobie Egipt albo Turcję z lasta i jedz na wakacje zaszalec.

Gość lops
No i spadł i to nielze :( Chyba za dlugo czekalam :classic_cool: moze jeszcze wzrosnie?

Gość wzrosnie za 2 lata
:p:D

Gość lops
Zabawne :p No przegapiłam :D No ale mnie kusi by jeszcze poczekac... moze wzrosnie jeszcze raz? :D

Gość wzrosnie za 2 lata
teraz pikuje na 1,80 zł :D

Gość fdfdddfd

Sprzedawać i raz jeszcze sprzedawać....... nie ma sensu czekać. W ciągu 2-4 dni kurs może się sporo obniżyć....