Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc1

pomoc

Polecane posty

Gość gosc1

pomóżcie jestem zdesperowana:(:(....ehh mam chłopaka ktory we wszystkim mnie oszukuje mogłyybyscie mi pomóc mowi mi ze z nikim nie pisze a pozniej okazuje sie wysyła wiadomosc i kasuje tak abym nie widziala a mogłybyscie mi pomóc jak mam sparwdzic czy facet czasami mnie nie zdradza bo nie wiem kompletnie jak za to sie zabrac cały czas mowi mi ze mnie kocha ale czuje z jego strony taka ozieblosc jestem z nim 2 lata czy moglo ty by byc przyzwyczajenie z jego stronyy prosze o rady:(:(

moim zdaniem powinnas z nim powaznie porozmawiac.... ja bym nie moglka zyc w takim klamstwie z takim kolesiem jak sobie wyobrazasz dalsze zycie z nim ??

Gość gosc1
własnie ma pewne watpliwosci probowalam z Nim o tym porozmawiac ale zawsze słysze ze to moja wina ze go w pewien sposób sprawdzam i on nie chce sie mi ciagle tlumaczyc ale pop pierwsze nie tlumaczy mi sie ciagle i naprawde staram sie mu nie ograniczac kontaktów tylko poprostu nie wiem co mam mysec ze skoro nie chce mi sie tłumaczyc to moze miec cos na sumieniu?? naprawde nie wiem co mam myslec a chcialabym uslyszec to od kogos kto nas nie zna i moze obiektywnie spojrzec na ta sprawe niby mowi ze mnie Kocha ale zachwuje sie tak jakby miał dziewczyne tylko dla swoich potrzeb :(:( a Ty jak myslisz mogłby cos ukrywac skoro nie chce sie tłumaczyc??

Gość gosc1
no wlasnie też tak pomyslałam tylko on caly czas mowi że mu zależy a ja mysle ze poprostu moze nieodrozniac uczucia od przyzwyczajenia :(

Gość gosc1
bo własnie ja mam z tym problem mowi mi ze mnie Kocha i przytula ale tak naprawde nie czuje od niego takiego ciepla i strasznie mi na nim zalezy i nie wiem co mam robic w takiej sytuacji:(:(:(

Gość gosc1
tylko wiesz ja nie chce go do niczego zmuszac bo ja nie chce zebrac o milosc tylko myslisz ze to jest cos podejzanego moze mnie zdradza albo cos? myslisz ze mam podstawy aby sie martwic ehhh wiem ze glupoty gadam ale juz nie wiem co mam robic:(

Gość gosc1
no wsumie nie mam po za tym ze jego kolezanka napisała mu wiadomosc tak jakby do niej wczesniej pisał a jak weszlam bo chciała sprawdzic co napisał to nie było nic i moge sie zalozyc ze ta wiadomosc ktora wysłal to skasował takze dlatego tez sie obawiam czy nie ma czegos do ukrycia....