Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khogigigogo

czy to jest mozliwe ? pomozcie

Polecane posty

Gość khogigigogo

siedze sobie teraz przed komputerem i nagle sysze trzask, poszlam do kuchni ale widze ze nic nie spadlo wiec zajrzalam do szafki a tam szklanka ktora stala w srodku tak jak inne jest w drobnym maku :O jak to mozliwe ?? kurwa wiem ze panikuje ale jestem w szoku.

Gość złe przyszło po ciebie
czas się bać

Gość 10 dla ciebie
pewnie ze mozliwe-dowod masz w szafce :) ale jak myslisz ze to tajemne sily, to niestety musze cie rozczarowac :) pewnie jakies drgania ja rozwalily, miala jakas ukryta wade fabryczna albo byla uszkodzona i trachnela ;)

Gość hkjjljkpjlhjlpi
ale ta szklanka ma chyba z 10 lat :O

Gość hkjjljkpjlhjlpi
wiem ze to nie zadne strachy czy cos, ale kiedys tak spadły mi plyty z szafy i dowiedzialam sie ze babcia zmarła

Gość 10 dla ciebie
zbieg okolicznosci raczej, a jesli ta szklanka ma faktycznie dziesiec lat...to chyba juz byla na nia pora nie uwazasz??? :) dobrze ze nie trachnela ci w rece dla swietego spokoju, skoro sie martwisz zadzwon do najblizszych bedziesz spokojniejsza ze sa

Gość klkljkihujyfrtsdrhjdpouoip
ehh az mi sie rece trzesa ale jezeli faktycznie szklanka moze tak sama sie rozsypac to jestem spokojniejsza :)

Gość 10 dla ciebie
pewnie ze moze nie wiesz ze wszystko jest w ciaglym ruchu ? :) ale jesli lubisz historie nadprzyrodzone to rozkoszuj sie momentem niepewnosci :) ja jestem realistka i stawiam na fizyke :)