Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erwerew

moja twarz mnie wkurwia!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość erwerew

poprostu nie moge sie na siebie patrzeć!!!!!!!

Gość erwerew
to jest naprawde wnerwiające wokoło widze samych ładnych ludzi a ja???? gdzie nie spojrze to ta moja krzywa twarz, nawet nie wiecie jak sie czuje w zatłoczonym autobusie i ktos z bliska ogląda moja skrzywiona morde!! :O

Gość erwerew
zdjecia nie pokarze bo byscie sie przerazili

Gość przerwa bez logowania 90
mnie tez wkurwai ale co rodzice kasy dac nie chca i do pracy też isc nie pozwalaja

Gość erwerew
jestem kurde najbrzydsza w rodzinie, moje siory takie maja powodzenie, takie ładniutkie sa a ja w cholere brzydula zakała rodziny i musze codziennie na nich patrzec :o

Gość przerwa bez logowania 90
moim zdaniem brzydota powinna usprawiedliwiac morderstwo czy tortury przecież bycie brzydkim to tez tortury psychiczne :(

ja mam morde jak niewypał na zdjecich kurde zawsze wychodze najbrzydziej nawet usmiechnac ładnie sie nieumiem

Gość erwerew
na zdjęciach to lepiej nie mówić :o unikam jak mogę, czaasmi jak patrze na te pieknosci to mysle żebym ja chociaz była przeciętna a ta moja twarz taka krzywa :o

Gość pralnia towarzyska
czego skrzywiona? mialas wypadek?

Gość erwerew
nie miałam nie mam i nie wiem czy sie podobam nie zauważyłam żeby ktos sie mną interesował bo kto sie zainteresuje taka brzydula na którą nie da sie patrzec

Gość pralnia towarzyska
ojtam napewno przesadzasz :)

Gość hhcghc
a ja jak oglądam swoje zdjęcia zawsze mnie lrew zalewa! krzywe ysta, krzywy ns, krzywe oczy! dlaczego ja tego nie widzę w lustrze tylko kurna na zdjęciach??? jak ja tak wyglądam na prawdę jak na zdjęciach to współczuje tym którzy muszą mnie oglądac

Gość ekllerka
to weź wklej zdjęcie to zobaczymy czy rzeczywiscie taka jestes

Gość erwerew
ja własnie mam jakies krzywe usta i widze to w lustrze:o a na zdjęciac to naprawde porażka tez współczuje tym którzy muszą mnie oglądac gdyby nawet podobałabym sie jakiemus chłopakowi to i tak by ze mną nie chodził bo to obciach chodzic z taką brzydulą

Gość rw tbrtrw
znam ten bol mam oblesna nalaną twarz, wielki garbaty nos i male oczka i usta:( do tego since pod oczami,wągry i pryszcze, wielkie czolo i w ogole duzy łęb....ludzie sie za mną ogladaja na ulicy i komentuja "ale oblesna", kolesie sie ze mnie smieja....najbardziej lubie lato bo wtedy nosze okulary muchy i moge chodzic z podniesiona glowa,a le jak sa inne pory roku to zawsze chodze pochylona, oczy wbite w chodnik,jak mam przejsc obok kogos to od razu robie sie czerwona...:(

Gość erwerew
tez mam zwalony nos, nienawidze go a jak ktos sie na mój profil patrzy to mam ochote zapasc sie pod ziemie, choc czasem jestem tak wkurwiona że goowno mnie to obchodzi