Miyuki 0 Napisano Październik 25, 2008 mam do sprzedania kilka ciuszków, które miałam na sobie raz albo maks kilka razy. mam manie kupowania i leży mi w szafie mnóstwo niepotrzebnych rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podnoszęęęę Napisano Październik 25, 2008 no a jakieś llinki ? zdjęcia, ceny ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mikag Napisano Październik 25, 2008 właśnie,też chciałabym zobaczyć zdjecia,znać cene Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mikag Napisano Październik 25, 2008 właśnie.też chciałaym zobaczyć zdjecia i znac ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miyuki 0 Napisano Październik 25, 2008 dajćie maile. jutro Wam wyślę zdjęcia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podnoszęęęę bo mam to samo Napisano Październik 26, 2008 a nie lepiej tu powklejać ? zainteresowani będą mieli łatwiejszy dostęp ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RedEve 0 Napisano Październik 26, 2008 również czekam na jakies fotki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też poproszę Napisano Październik 26, 2008 asienka_1@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach