Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wylajtowana maniana

Serce mi pęka...

Polecane posty

Gość wylajtowana maniana

W tym roku zaczęłam studiować.Na moim roku jest chłopak który najwyrażniej mnie podrywa ;) jest jedno ale...ja mam meza a on zone i dziecko...nie moge przestac o nim myslec.jutro zaproponowal mi randke.zgodzic sie czy nie??

Gość wylajtowana maniana
byl ktos kiedys w takiej lub podobnej sytuacji ;( prosze napiszcie co robic ;(

Gość wudu
nie wchodź do tej rzeki bo możesz się utopic.........

Gość na każdego przyjdzie pora
wiele możesz stracić

Gość wylajtowana maniana
Wiem ale tak mnie wzielo ze nie wiem co sie ze mna dzieje ;( nie moge sie na niczym skupic...jaki on jest sliczny ;( moj maz w porownaniu do niego to zwykly burak ;/

Gość wylajtowana maniana
wudu----> powiedz bylas kiedys w takiej sytuacji?

Gość moim zdaniem...........
Ładne masz mniemanie o mężu.Spotkasz się z tym kolegą raz,potem drugi..pójdziecie do łóżka i...kłamstwo..a kłamstwo ma nogi krótkie.

Gość na każdego przyjdzie pora
Odchudź męża, ubierz go fajnie, zrób mu jakiś fryz i porównaj ze swoim nowym obiektem westchnień. Pomyśl, co będzie z dzieckiem, kiedy na jaw wyjdą Twoje randki.

Życie kusi,inni kuszą,tym bardziej gdy w domu marazm i stagnacja.Każdy ma swój rozum?..bo ja straciłam rozum wiążąc się z żonatym..będąc mężatką.

Tu nie chodzi o fryz czy tuszę ..to zmysły,pragnienia i pożądania .

Gość wylajtowana maniana
moim zdaniem---> ale ja sie chyba zauroczylam ;( mam 24 lata a zachowuje sie jak gowniara ktora przezywa swoj pierwszy zawod milosny ;(

Gość wudu
nie byłam. zastanów się nad swoim małżeństwem. czy jesteś szczęśliwa? czy nie za wiele stracisz wchodząc w taki układ? bądż szczera sama przed sobą. I pamiętaj, mamy tylko 1 .zycie. Dobrzee by było przeżyc je szczęliwie, z kimś kogo kochamy. kochasz męża?

No i zauroczenie może prysnąć,gdy dojdzie do zbliżenia fizycznego lub przerodzi się w miłość?Każdy "przypadek" jest inny.

Gość wylajtowana maniana
Nie mowie ze moj maz jest brzydki ale pooprostu jego mam na codzien i dlatego tak napisalam ;( a jak to bylo w Twoim przypadku?

Kocha męża,ale nie oszuka pożądania,które się w niej budzi.Nie myśl lpłytko i jak stara baba..za przeproszeniem.

Nie będę opowiadała o Swoim przypadku,ponieważ nie widzę potrzeby takowej.

Gość wylajtowana maniana
wudu----> chyba Go kocham...ale jest taki niezdarny....nie pracuje w ogole jest wszystko zupelnie inaczej niz przed slubem, ale to normalne...To jest chyba bardziej przyzwyczajenie niz milosc ;(

Gość kawa z rana
Odpusc sobie...Ja tez bylam w takiej sytuacji i niestety skusilam sie na kolege z pracy.On mial zone dziecko ja meza i dwoje dzieci.Przezylismy naprawde cudowne pol roku dopoki sie nie wydalo.Dzisiaj ja zostalam sama z dwojka dzieci a jemu zona po dlugich blaganiach wybaczyla i probuja na nowo ukladac sobie zycie razem.Rodzine rozbita mam ja...

...................

Gość wylajtowana maniana
Kurcze ;( chyba macie racje ale z drugiej strony jestem na niego skazana bo chodzimy do tej samej klasy ;( a szkoly nie moge zmienic...

Gość wylajtowana maniana
Nie chodzi o to ze chce zdradzic meza, bardziej chodzi mi o to zeby oderwac sie od szarej rzeczywistosci....Mam na mysli jakies flirty a nie od razu zdrade ;(

Gość o zdradzie nie może być miło
po cholerę wychodziłaś za swojego męża? :O

Gość co za babaaaa
tak,zgódź się-rozwal sobie małżeństwo, zrań męża,dziecko,spieprz sobie życie i bądź happy z nowo poznanym niewiernym pajacem. ironia... a właściwie..skoro zadajesz takie pytanie i masz takie wątpliwości to znaczy,że nie kochasz męża i może lepiej dla tego biedaka będzie,jeśli go zostawisz,bo to jest raczej pewne..prędzej czy później.. Po co wychodziłaś za niego za mąż (?)

Gość wylajtowana maniana
sama sie nad tym zastanawiam ;(

Gość wudu
to nie jet normalne....... wypisz sobie wszystkie za i przeciw jeśli chodzi o Twojego męża. Powtarzam, masz tylko jedno życie, szkoda żeby przeważało w nim przyzwyczejnie. a gdzie namiętnośc? zakochanie, szacunek? Jeśli wierzysz jeszcze w swojego męża, wierzysz że dasz radę pokochac go na nowo i poczuc do niego taką "miętę" jak do tego kolegi ze studiów to nie rezygnuj z małżeństwa, ale jeśli masz by z nim tylko z przyzwyczajenia.......to szkoda Ciebie, dziecka i jego. przemyśl wszstko 100 razy zanim wkroczysz do tej rzeki. Jak byś nie wybrała życzę Ci szczęścia, mądrości, wytrwałości i zdrowego egoizmu.

Gość wylajtowana maniana
Dziękuję wudu ;*

moim zdaniem umow się, poflirtuj to nic złego.. przecież nie musisz zdradzac porownaj- przemysl, przeanalizuj.. ilu mężow ma kochanki, flirty na boku, chodzi do prostytutek? by za pare chwil wrocić do domu, do zony na kolacje, ucałowac dzieci na dobranoc... wracają- bo, to co mają jest dla nich wazniejsze niz przygodny flirt czy sex. jesli stwierdzisz ze rodzina jest najwazniejsza to bedzie wynikiem porownania.. przecież ten z daleka wielbiony kolega przy blizszym poznaniu moze okazac sie chamem i burakiem.

Gość wylajtowana maniana
własnie...mam nadzieje ze okaze sie zwyklym burakiem i wybije sobie go z glowy...

Gość wylajtowana maniana
podzielcie sie doswiadczeniami ;(