Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filip109

Dziewczyna się do mnie rzuca

Polecane posty

Gość filip109

Może jestem jednym z niewielu chlopakow na tym forum ale chciałbym poznać zdanie kobiet. Chodzi o to że mam dziewczyne która dwa dni temu zarzuciła mi że ja to gdzies łaże po nocach na dziwki, jestem fantastą, ch*jem, mendą, jestem żałosny. Z jakiego powodu? A no z takiego że rozładował mi się telefon i dopiero jak go włączyłem dowidziałem że pisała i dzwoniła. Oddzwoniłem do niej i powiedziałem że nie wiedziałem o tym rozładowanym telefonie i dopiero teraz się odzywam. A ona mówi mi że mi nie wierzy i do mnie z takimi tekstami... Ja do niej nie powiedziałem/napisałem ani jednego obrazliwego słowa - wszystko przyjąłem na "klate". Tłumacze się jej z tej sytuacji. A ona dalej swoje. To normalne? Moim zdaniem to jakaś paranoja :/ Przeciez to nie moja wina że nie zobaczyłem że rozładował mi się telefon :(

Filipie jak sie zaczernisz to unikniesz podszywaczy:) Kobiety są czasem dziwne, czasem potrafią sobie uroić nie wiadomo co. Ale każdy konflikt mozna rozwiązać rozmową. Po to chyba został stworzony aparat mowy. Rzucanie chujami na pewno nie jest metodą.

blondyneczka twoimz daniem to normalne? jezeli mi facet dawal takie wyjasnienie to przyjmowalam je i bylo po sprawie :o laska widocznie ma cos nie tak z emocjami swoimi

Gość całkowicie czarny kot
ma powody żeby ci nie ufac?

No wiesz może Ty wierzysz swojemu facetowi a jest też dużo lasek co to właśnie są zazdrosne i tylko wymyslają. Może chce żebyś z nią więcej czasy spędzał:)

Gość rzuć jąbo jest psychiczna

Trzeba było się postawić. Wyjechać jej że Ci nie ufa itp. Ogólnie strzelić focha. Winny się tłumaczy

Gość przyszła P.M
to jakas chora zazdorsc, czeka cie z nia pieklo, lepiej rzuc ja w pizdu

przez te telefony ludzie dostają choroby , "bo jak nie zadzwoni albo nie napisze , to nie kocha, albo się zabawia z inną ..itp" czyli trzeba dziś być na komendę telefonu lub gg ---te rzeczy przyprawiają ludzi o paranoję i o to sprzedawcom chodzi :)

Ja jej ani nie bronię ani nie osądzam, bo zareagowała za ostro... Ale telefon miałeś całą noc rozładowany i dopiero rano to zobaczyłeś? Bo wiesz... mimo wszystko jak się z kimś jest to fajnie czasem spojrzeć na komórkę by przeczytać miłego smsa albo napisać do ukochanej dziewczyny... Ty tego nie zrobiłeś więc pomyślała tak a nie inaczej...

ma prawo ci nie ufac? zawiodles jej zaufanie?

rozwiń....

Gość olejzpierwszego
" No właśnie - ja raczej jestem ugodowy i mniej wybuchowy. Ja odzywam sie do niej kulturalnie a ona na mnie sadzi. No chyba jakiś szacunek obowiązuje...?" psychiczna jest.. uciekaj... jescze wpadka moze byc a potem mecz sie z pdycholem pod jednym dachem... chorym osobnikom ze stada mowimy NIE !!