Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam duży problem

jakie auto kupic nowe czy uzywane

Polecane posty

Gość mam duży problem

Mam do 150 tys PLN. Chcę sobie kupić koniecznie jakieś sportowe coupe. Zastanawiam się nad nowym Audi A5 1.8 lub nad trochę tańszym używanym BMW M3 E46. Dwa zupełnie różne auta i nie wiem które wybrać. Obecnie posiadam BMW M3 E36 i nie wiem jak będę się czuła w słabiutkim Audi. Ale kusi mnie to ze jest nowe i strasznie mi się podoba. BMW podoba mi się nie mniej niż Audi, a kusi swą mocą. Co byście wybrały?

Gość kup nowe
pamietaj ze w uzywane musisz wlozyc kase aby je naprawic badz cos wymienic a w nowym nic nie muszisz robic tylko jezdzisz a no i urzywane masz juz pewnie ostro zjechane wiec sie nie opyla...

Gość jdtyjty
Fajneeeeeeeee:) szkoda że odrobinkę za drogie:(

Gość jdtyjty
Ale mając do tej pory 321 rumaków pod maską przykro trochę będzie jeśli w nowym samochodzie będzie tylko 170.

Gość jdtyjty
Dlatego bierz BMW.

Gość vccx
bmw jest tandetne i pospolite dlatego bierz lambo

Gość BMW i Audi jeżdżą bucole
:O

Gość słuchaj laska..
Audi są najlepsze

Gość zaczarooowana
ja bym nie kupowała Bolida Młodzieży Wiejskiej....

Gość Katrinna
Musisz sie zastanowic co chcesz: -czy sprawne autko o gorszych parametrach -czy decydujesz sie na szczescie i kupujesz uzywane autko z lepszymi parametrami liczac na lod szczescia ze sie nie popsuje Ja chyba zdecydowalabym sie na uzywane bpo po pierwsze nie trzesiesz tak portkami jak sie cos z nim stanie, ktos ci ryse zrobi lub wkradnie sie, a po drugie to jak auto sporwadzone z zagranicy to wieksze prawdopodobienstwo ze bedzie wszytsko ok, bo ludzie sa biogaci i wymieniaja sobie autka bo po prostu chca a nie bo im cos szwankuje. Powodzenia z wyborem !

Gość bmw_
zaczarooowana masz jakiś problem natury osobistej? Za przeproszeniem weź !@#$%^&*( się od BMW i zachowaj swój buracki komentarz dla siebie. Kupuj BMW. Audi może i fajne, ale jeśli jeździsz M3 to wiesz co doskonale co to za Auto. Zamęczysz się w tym Audi na śmierć. Popatrz na silniki i osiągi. Poszukaj dobrze i znajdziesz ładne M3.

Gość uyu
j3ezeli szukasz osiagow to kup sobie lancera . Zjada Audi i Bmw na sniadanie

Gość mam duży problem
Hehe to Lamborghini jest nieco za drogie na moją kieszeń:( Skłaniam się jednak bardziej za BMW. Moje stare M3 E36 to cudowne auto, świetne osiągi no i wyposażenie. Audi mi się strasznie podoba, ale w tej podstawowej wersji wypada blado na tle BMW.

Gość mam duży problem
Szukam nie tylko osiągów ale i luksusu wiec Lancer i jemu podobne odpadają.

Gość subway to tylko w NY
uzywane, najlpiej tak 3-4 letnie :) wbrew pozorom nowe wcale sie nie oplaca za bardzo kupowac ;)

Gość subway to tylko w NY
a jezeli juz mowa o lancerze to najlepsze evo jak chcesz sie scigac :P

Gość mam duży problem
a jak już mi auto wybierzecie, to bardzo proszę o jeszcze jedno: Doradźcie mi jakie prezerwatywy kupować. Na fiutka o wymiarach 2-3cm.

Gość ZARAZ Mam Talent
poldka albo maluch rejsera

Gość mam duży problem
to forum jest pojebane czy tu nie mozna założyć tematu by sie nikt pod ciebie nie podszywał?

Gość gość
Używane są ok., ale trzeba zwracać uwagę na sporo szczegółow – np. podzespoły czy turbosprężarkę. Mój znajomy kupił ostatnio używane auto i musiał po pewnym czasie naprawiać wirnik turbosprężarki. W www.turbojulita.pl to dobrze, że mu to zrobili porządnie i dało się generalnie to naprawić.

Gość terree
Łatwo, szybko, tanio i wygodnie można zamówić sobie wóz poprzez serwis www.select-automotive.pl . Rabaty sięgają nawet 30 procent, a auta są nówki sztuki, z gwarancją itp. Wszystko można praktycznie załatwić bez wychodzenia w domu, umowa jest wysyłana pocztą, auto podstawiane pod wskazany adres.

Gość Revivale
Zależy ile masz pieniędzy to jest niestety- podstawowe pytanie jeśli chodzi o kupno auta :) Ja ostatnio kupiłam używanego Forda za 9 tysięcy- a z początku myślałem, że 20 zapłacę spokojnie - w takim stanie był - więc miałem szczęscie :) Kupowałem tutaj: http://www.eurocar.pl/ mają też salon w Gdyni - więc można osobiście sobie iść i obejrzeć- do czego namawiam :)

Gość gość
tez szukam jakiegos auta do 150tys. dla rodziny. wlasciwie z mezem szukamy. bede tym autem wozila 3 dzieci takze obowiazkowo piecidrzwiowe musi byc, bezpieczne, wygodne. co polecacie?

Gość gość
Warto pojeździć po salonach, pooglądać auta i wtedy wywnioskować, które będzie dla nas najwygodniejsze. Osobiście cenię sobie auta bmw i myślę, że w tym przedziale cenowym można dostać auto bardzo dobre i nowe lub kilkuletnie. Nie posiadam auta rodzinnego, ale widziałem kilka wartych uwagi modeli w BMW Zdunek Premium. Sam posiadam BMW kupione u nich i jestem bardzo zadowolony.