Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hungarrka

kto ogląda MAM TALENT ?

Polecane posty

Gość krotrot
wiem wiem, ze nie ma jej, ale tak ogolnie mysle ze wygra, a przynajmniej powinna, w tym odcinku nikt mnie nie zachwyci chociaz nie ogladalam od poczatku, ten zespol grajacy narzedziami fajny byl na castingu

Gość fdfdfdsfs
Kulawik mnie nie zachwyca stara malenka smutna

Gość śliczny Czocherek

Gość kajko i kokosz
na chuja te wszystkie programy, jak oni potem i tak nie sa slawni tylko jakies dody z wielkim ryjem i gosie andrzejewicz (nie wiem jakim cudem ona jest slawna)

Gość pani z włosami jak arbuz
czocher był zajebisty, mam nadzieję, że przejdzie dalej. all sounds allowed też są nieźli, zajebisty wokal, a przez muzykę to miałam ciary, a lenda mnie nie zachwyca, talent ma, aczkolwiek to nie wokal, za którym bym szalała, także dla mnie była kiepska :o

mam nadzieje, ze nie wygra LENDA ... ja nie wiem co oni widza w tej dziewczynie. Przeciez tego ryku sluchac sie nie da ;/ W zyciu nie kupilbym jej plyty ;/ Mam nadzieje, ze dzisiejszy odcinek wygra dziewczynka guma. Ma wspanialy talent. Smialo moglaby reprezentowac nasz kraj w gimnastyce na igrzyskach olimpijskich :)

Gość krotrot
lenda tez mnie nie zachwyca, ma ladny glos po prostu, niech nagra demo i da do jakiejs wytworni, ale niech program wygra ktos z wiekszym talentem

Gość dziewczynka do cyrku
ja nie mogę na nią patrzeć, i ten ostry makijaż na dziecięcej twarzy :P:P:P

natomiast u mnie Lenda jest jedyną artystką, której kupiłabym płytę - ale to nie jest głos i muzyka dla mas uwielbiam jej barwę głosu i nie wyleczę się z tego, dlatego Małgosia powiedziała jej żeby wyjechała z tego kraju - bo tu nie zrobi kariery - jest za dobra - tu robią karierę Jole Rutowicz

Gość
ta dziewczynka nie będzie taka giętka za kilka lat :/

Gość wymięta mięta
z tym zachwytem nad śpiewającą laską to lekka przesada. urodę ma specyficzną, podobnie z głosem, ale nie powiedziałabym, że jest powalająca i rozwalająca na łopaty. gęsiej skórki nie miałam, nie zapomniałam przy niej o bożym świecie, co więcej czekałam aż skończy wyć. już wolę męczyć się przy kulawik niż umierać przy lendzie. dziewczynka guma była niesamowita, skręcało mnie z bólu jak na nią patrzyłam, ale zaskoczyła mnie, a na to miałam nadzieję. poza tym facet z czocherem przypadł mi do gustu, bo lubię ludzi rozśmieszających innych ludzi.

Gość Paulina i tak sobie
poradzi, w końcu chyba też wygrała szansę na sukces? A głos ma świetny

Gość zalosne34
wyginajaca sie gowniara bez emocji,nie powinna byla przejsc!!!!!! co to za talent? wyginanie sie?

Gość marcepanekk
a jednak paulinka ;D

Gość duża ryba
lepiej niech wyjeżdża, bo jej płyty nie kupię nigdy, głos lendy drażni mnie niesamowicie, nie potrafię jej słuchać ani na nią patrzeć. także ubolewam, że czocher odpadł, o wiele bardziej mnie porwał niż zmasakrowana piosenka jacksona. ale cóż, kolejna śpiewająca laska wchodzi do finału, z mam talent zrobił nam się drugi idol :o

Gość łosiówka
fajnie sie wyginala, ale zastanawiam sie, czy przypadkiem wszystkie gimnastyczki w jej wieku tak nie potrafia? ale jakos nie wpadly na pomysla, zeby tu wystapic. jak myslicie?

No tak ... dla Was talent to tylko spiewanie i tanczenie ;/reszta ludzi moze sie schowac ;/ Kurde szkoda ze ta LENDA przeszla ;/

Gość zalosne34
matka poslala gowniare po kase.Ta dziewczynka zero emocji,w ogole sie nie cieszy.Dziwne dziecko

Gość Paulina.
a napiszcie proszę.. nie macie wrażenia,że ta Paulina Lenda była.... facetem? Moim zdaniem ma takie rysy mężczyzny..i głos.. po prostu takie wrażenie sprawia. Tylko ja mam takie wrażenie?

Gość wymięta mięta
grancias 🖐️ teraz tylko czekam na następny odcinek, w którym do finału wejdzie ziółko, dalej ewa, będzie już czterech śpiewaków. wielki mi talent, śpiewanie :o