Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hungarrka

kto ogląda MAM TALENT ?

Polecane posty

zgadzam się, że dziewczynka wyginająca się jest dziwna, jest pod straszną presją matki i strasznie się jej boi, cały czas zerka chcąc wiedzieć co mama na to, żenada to prawda że matka wysłała córkę po kasę

Gość fdfdfdsfs
wnqlqwlq sie pqni psycholog dqj sobie spokoj

e tam, z tą Pauliną Lendą..... jak się ma głos to sie śpiewa i koniec. a jak się ma talent to się robi coś niezwykłego.............

matka dziewczynki wyginającej się tak skakała na krześle i wrzeszczała, widać że to dominująca surowa bezwzględna materialistka pewna siebie.Kto jej zagrodzi, tego zdepcze a córka ma dyscyplinę i harówę od rana do wieczora.

do wymięta mięta będzie tak jak mówisz ... niestety zrobil nam sie z tego programu kolejny Idol, Szansa na sukces, Fabryka gwiazd :( Lenda ma talent, ale nurtuje mnie jedno. Dlaczego tej dziewczyny nikt jeszcze nie odkryl ??? Skoro jest taka fantastyczna to po /Szansie na sukces/ powinna już zaistnieć. Moje zdanie jest takie ... nikt nie zwrocil na nia do tej pory uwagi bo spiewa ciezka muzyke, ktora nie trafia do mas ...

Gość dana vz. 77
lekka przesada, dla państwa śpiewających to są programy o śpiewaniu. a ludzie śpiewający mają pięćdziesiąt procent szans więcej na zaistnienie niż ktoś, kto gra na pilarce, rozśmiesza ludzi jakimś potworem i z taką perfekcją tresuje własnego psa. dla mnie talent to coś, co absolutnie wyróżnia człowieka z tłumu, coś co zachwyca, zaskakuje i powoduje, że człowiek zazdrości perfekcji, umiejętności, chce być taki sam. śpiewanie nigdy nie wyzwoli we mnie uznania i nigdy mnie nie zaskoczy. więc żałuję, że po raz kolejny ludzie z TALENTEM zostają zepchnięci na rzecz następnej śpiewającej dziewuchy.

Gość juz weszycie patologie
Ta dziewczynka guma jest po prostu zabojczo niesmiala, przeciez to widac. To ze zerka na matke to chyba nie tylko swiadczy o tym, ze sie boi ze jak co by bylo nie tak to dostanie lanie za kulisami, juz nie przesadzajcie. Matka sie zachowuje inaczej bo jest dorosla, sie cieszy bo to w pewnym sensie tez jej sukces, a mala widac byla przerazona, bo ciekawe kto by nie byl wystepujac na zywo, przed duza publicznoscia, dokladajac jeszcze niesmialosc i jej wiek.

Gość a ja chciałam żeby
przeszedł dalej ten zespół co grał na rurach😭

za jakiś czas powstanie kolejny program dla śpiewających, a ci, co naprawdę są utalentowani będą leczyć serca i umysły ludzi gdzieś po szpitalach

Gość do utalentowanych śpiewających
są dziesiątki innych programów, ta kategoria powinna być wyjęta z takiego programu jak mam talent.

Gość mi sie lenda srednio podoba
lenda na pewno ma talent, ale nie przepadam za jej glosem. Jest w Polsce wielu utalentowanych wokalnie ludzi, problem w tym, ze potem nie maja pomyslu na siebie i nie tworza interesujacej muzyki.

Gość a ja chciałam żeby
:( ok,fajnie niektórzy spiewają-ale takiego zespołu jeszcze nie ma w Polsce:( wyróżniają się:( a ten kolo z czoherem mógłby jakiś program dla dzieci dostac w tv:)

wcześniej podczas castingów jury mówiło, że przerażają ich matki władające życiem swoich dzieci - to odnosiło się również i głównie do matki dziewczynki gumy. Jestem pewna na 100 % że dziewczynka nie decyduje o tym, że wyjdzie sobie na plac zabaw z koleżankami, że nie ma własnego dzieciństwa. O wszystkim decyduje mama - kiedy i jak zje, ćwiczenia, ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia oraz nauka.Może chce też kasę z tego dziecka wyłowić - jak największą

Gość scissors
tak się przyglądam "jak oni śpiewają" i widząc rozwój wokalny takiej muchy, która fałszowała jak pies, a teraz da się jej słuchać dochodzę do wniosku, że śpiew talentem nie jest. śpiewu dzięki pracy i dokładności można się nauczyć (nie wliczam w to opery, bo to już wyższa szkoła jazdy), podobnie z tańcem. dlatego wielkim nieporozumieniem jest pozwalanie takim ludziom na wygrywanie kolejnych programów o kompletnie innej idei :o

Lenda się poprawi w finale, jestem pewna :-D Ja jestem jej fanką i wiem, że dzisiejszy występ nie był super ale nie przekreślajcie jej, to jest talent rangi światowej.

Gość a ja chciałam żeby
mnie wkurza że tyle dzieci będzie w finale-ludzie głosują na nie tylko dlatego że to dzieci-i pewnie jakiś małolat wygra:O

Gość kajko i kokosz
wydaje mi sie, ze jury kieruje sie zbyt czesto swoimi wlasnymi sympatiami, mi osobiscie bardzo podobal sie ten tanczacy kamil, ale po jednym zdaniu, ktore wypowiedzial zbyt pewnie siebie jury go tak zjechalo, ze pewnie ma teraz przerabane wsrod rowiesnikow, zenada

Gość a mnie wkurza
moze i Lenda ma dobry głos, ale to nie jest program tylko dla spiewajacych. a głownie Ci przechodza..zenada sie robi

Gość tez zauwazylam
ze ta Paulina wygląda jak facet ( i taki tez ma glos) Nie podoba mi sie jej spiew, bez rewelacji. Poza tym wydaje mi sie byc bardzo niesympatyczną i wywyzszającą sie osobą. Dzisiejszy jej wystep byl beznadziejny. Kibicuje za to tej Klaudii rudej w zielonej sukience. Na eliminacjach zaspiewala zjawiskowo. Mam nadzieje ze wygra bo strasznie chcialabym kupic jej plytę. To jest dopiero prawdziwy talent :)

Gość a ja chciałam żeby
ale laski śpiewające mi się nie podobały od początku-dobrze że one nie przeszły:) ja chciałam tamten zespół

Gość a ja chciałam żeby
mi sie Lenda bardzo podobała-mimo że zepsuła piosenkę Michaela😡 ale jej pierwszy występ był nieziemski:) ale drugi powinien przejść zespół grający na rurach:(

Gość a mnie wkurza
dla mnie spiewaki mogli by woglóe nie byc w finałach....jak mam ochote poogladac" dobrze" spiewajacych to właczam szanse badz fabryke gwiazd. :P

no i podejrzewam że mała ruda Natalia w zielonej sukience tzw żaba też dostanie się do finału bo głos ma silny, rewelacyjny i bardzo emocjonalny, nie mówiąc już o niewidomej, która najprawdopodobniej też będzie w finale. Same śpiewaczki :-O Jak to będzie w późniejszych edycjach, największą sznasę tylko śpiewaczki ?

Gość koza nostra
lenda to miedzynarodowa klasa ,zaśpiewała piosenkę jacksona w rytmie na 3 ,choć orginał jest na 4 >to znak ,że ma coś od siebie do powiedzenia w muzyce !!!!Pomijając f akt ,z ma bardzo nietypowy piękny wokal sięgneła po wielkich >Mając 15 lat!!! Takie talenty jak ona mogą sobie na własne zdanie pozwolić>Chylińska tu nie miała racji w/g mnie 2 talentem przeze mnie typowanym jest zespól ,jemu też wróże światową karierę ..a co do gimnastyczki boję się że ten sport ,moze okazać sie krwawa głupotą i dlatego jestem na nie....... szacun od kozy

Gość tylksa
nie obrazajac tej dzij dziwczyny Lendy to ona moim zdaniem ma dziwna urode taka troche chlopowata

tylksa - nie każda musi być słodką idiotką z piskliwym głosikiem przypominającym szczytowanie służącym tylko ku podnieceniu waszych wszechmocnych mężczyzn. Lenda to skarb, głos, barwa, ton, jest bardziej przybliżony czarnemu gardłu, wdg mnie fenomen, podobnie jak Foremniak uważam że powinna wyjechać z tego kraju bo tu tylko disco-polo i farbowane tipsiary są modne.

Gość tylksa
ale i tak uwazam ze ten program niepowinien miec uczestnikow co spiewaja bo wyniknie z tego ze finale beda same spiewaczki a jejs wiele innych talentow a spiewacy niech ida np do szansy na sukces

Gość ale plama
"bo tu tylko disco-polo i farbowane tipsiary są modne" błagam cię, nie generalizuj i nie uogólniaj, na Boga! :o