Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hungarrka

kto ogląda MAM TALENT ?

Polecane posty

Gość uppppppppppppppppppppppp

Gość Zielony Banan
a ja widziałam taki program na Zone Reality o niezwykłych ludziach i tam tez był chłopak guma, jak ta dziewczynka. Kiedy zbadali go pod rentgenem to wyszło, ze ma taki talent ponieważ jego ości wychodzą ze stawów a potem wracają. Magda jest super, ale uważam, ze również jej kości posiadają umiejętność wychodzenia ze stawów. Paulina jest ładna, ma inny głos, ale wcale mnie nie zachwycila swoim występem, bo nie wiem czemu ale odrzuca mnie od niej, bo jednak ten głos nie jest tak rewelacyjny. A skoro teraz wygląda na 20 kilka lat, to co będzie za 10 lat??

Gość ja tez to zauwazylam
ta Paulina to jak dla mnie trans jakis, serio mowei..nie chce jej obrazac bron Boze, ale ona ma doslownie twarz, usmiech i figure faceta...nie wiem czy wy tez to widzicie, ale dzis jak byla ubrana to doslownie wydawalo mi sie ze nie ma w ogoel piersi i talii (ona ma JUZ 15 lat, w tym wieku dziewczyny juz sa naprawde fajnie zbudowane bo szybko dojrzewaja, a Lenda widac ze jest juz wysoka wiec automatycznie powinna miec figure dopasowana do wzrostu). glos tez ma strasznie meski, jak spiewa to jeszcze da sie sluchac bo wiadomo przy spiewaniu uzywa sie roznych modulacji, podwyzsza i obniza dzwieki etc, natomiast gdy mowi normalnie to ja slysze glos 16-17tniego chłopaka... nie wiem co sie za tym kryje ale na moje oko to Lenda cos ukrywa.

Gość ccbvvvaa
ja tez odnosze wrazenie ze ta Lenda to jakis strans tym bardziej ze mam corke w jej wieku i wyglada kobieco a poza tym faktycznie laska miala szanse w Szansie na Sukces a z drugiej strony przeciez tak ludzie glosuja a ta dziewczynka guma jest niesmiala , nie dziwie sie ze mama sie denerwowala, dziewczynka ma tkai dar ja mam kolezanke ktora tez sie umie wyginac, to sie po prostu ma, wiec sie o nia nie martwcie bardzie zahukana jest Kulawik

Gość pupupupupuuppupupu