Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Geezmo

Jak facet powinien reagować w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość Geezmo

Kobiety - jak to jest z waszego punktu widzenia. Jest randka, w miare udana. Nagle ty mowisz, ze jestes zmeczona, ze chcesz isc do domu itd. Po prostu urywasz spotkanie i idziesz. Co powinien zrobic facet. Traktowac to zupelnie serio i nie zatrzymywac, czy jednak nalegac? Bo sam nie wiem. Mam juz druga taka sytuacje w przeciagu miesiaca. Fajne spotkanie, gadka szmatka i dziewczyna nagle mowi ze musi isc do domu. A nie wyglada na to zeby byla znudzona czy mocno zmeczona. A moze wy chcecie zeby facet wtedy sie staral i nie chcial was puscic?

Gość możesz się trochę postarać
ale... przecież ktoś może naprawdę chce iść do domu:O No może obiecała, że wróci, jak to jakaś małolata, może jest zmęczona, może chce jej się srać, cokolwiek:O

Gość Geezmo
No i wlasnie tak zrobilem. Probowalem ja delikatnie przekonac zeby zostala, proponowalem zmiane lokalu. No ale jak pare razy slysze, ze musi isc, ze jest zmeczona no to dalem spokoj, nie bede przeciez nalegal.

Gość Geezmo
Nie wiem, moze i tak. Z ta druga to zreszta nie pierwsze spotkanie, a trzecie. Nie wiem, moze cos po drodze spieprzylem.

Gość Geezmo
Może nie powinienem ściągać płaszcza? Albo założyć cos pod spód? :classic_cool:

Gość Geezmo
sam juz nie wiem przeciez wyciąganie wacka po godzinie znajomosci chyba nie jest zadnym nietaktem???? chyba to nie przez to, co?