Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh..

kocham przyjaciolke

Polecane posty

Gość ehh..

Wiec. Mam przyjaciolke. Znamy sie 2 lata. Jest to najukochansza osoba pod sloncem. Niestety, zakochalem sie w niej. Strasznie to przezywam. Bardzo chcialbym jej o tym powiedziec, ale boje sie ze strace to wszystko co jest miedzy nami. No i mam tak smao jak inni. Jje szczescie uwazam za wazniejsze od swojego. Wiec chyba lepiej zeby nic nie wiedziala. A tak zeby bylo jeszcze ciekawiej to ona strasznie chcialaby byc z moim przyjacielem, ktorego znam od kolyski. Co z tym zrobic? Wiem ze on nie ma wobec niej zadnych zamiarow. Obawiam sie jednak ze ona domysla sie tego co ja czuje i to ja ploszy (przestala sie przytulac, mniej rozmawiamy) Ma ktos jakas rade? pozdrawiam

Gość asiaaaaaaaa22
no bo przyjazni nie ma miedzy facetem a kobieta zawsze tak uwazalam

Gość BRAK DANYCH
wiesz co najpierw ja wyczuj czy ona coś do Ciebie czuje jak nie no to .... Lae jak tak to zacznij działać. Bo ja tez miałam przyjaciela wiesz;) Ale poxniej zakochalismy sie w sobie i teraz jesem zareczona:)

Gość ehh..
Obawiam sie ze ona do mnie nic nie czuje. Jedynie przyjazn

Gość ehh..
a tak wogole to gratuluje zareczyn :) Chcialbym zeby moja historia podobnie sie potoczyla

Gość BRAK DANYCH
wiesz co na początku tez nie było lekko on sie we mnie kochał pare lat i nic mi nie mowil chodził z innymi pannami a później jak widziałam ze coraz bardziej mi na nim zależy zaczeło mi byc głupio... Może to jest dobra taktyka?? Nie wiem ale napewno coś wymyslisz:) dziekuje

Gość ehh..
A jeszcze pytanko. Warto jej o tym powiedziec czy lepiej tlumic to w sobie? (Nawet jesli ona sie domysla bo chyba tak jest) Boje sie, ze gdy bym o tym powiedzial nic nie byloby tak jak wczesniej. Mam wrazenie, ze ona wtedy zaczelaby sie mnie w pewnym sensie bać. :( Czemu tak jest? :(

Gość ehh..
Dodam tylko ze moja przyjaciółka nazywa się Stefan i ma wąsa co ostro kąsa mój magazyn czekoladowy.

Gość ehh..
Nie podszywaj sie palancie

Gość ehh..
Podszywacze to gówno. Nie zazywa się stefan tylko Józef i razem jesteśmy bywalcami nocnego klubu z młodymi mężczyznami "Młody Adam" gdzie z lubością oddajemy się hedonistycznej rozrywce będącej grą w kulki.

Gość Simur
Widzisz kolego ja tez mam przyjaciółkę w której się zakochałem i coprawda w oczy jej tego nie powiedzialem...ale ona o tym dobrze wie i mimo to nadal sie przyjaźni. Mi to nie daje spokoju i chce jej to powiedzieć w oczy ale wlasciwie krzywda wielka mi się nie stała wiec warto sprobować.

Gość kolorowe latawce
za to mi sie podoba przyjaciel 😭

Gość Mrrrrrr
ja jestem ze swoim przyjacielem:) znalismy sie dosc dlugo i mozna powiedziec ze od zawsze mi sie podobal ale przyszedl kiedys taki moment, że obudzilam sie rano i wiedzialam ze go kocham, nie mogłam nie myslec o nim. I zaczełam go podpuszczac typu w zartach mu pisalam"tez cie kocham" itp. az wkoncu kiedys przy sprzeczce mi powiedzial ze on juz tak nie moze czy ja tego nie widze ze on mnie kocha no i tak juz prawie 3 lata: razem życzę powodzenia, bo wiem ze takie zwiazki sa najtrwalsze