Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaraaaa_a

poszukiwania

Polecane posty

Gość klaraaaa_a

czesc, ostatnio będac u znajomych widziałam bardzo fajną rzecz otóż koleżanka miala 3 miseczki które miały kształty łez i po złonczeniu pasowały do siebie idealnie tworząc koło, postawione one były na drewnianej podstawce w ksztalcie koła ... w kazdą miala wsypane cos innego (kawalki czekolady, orzechy, ciastka) mówila ze kiedy urządza imieniny rozstawia je i w kazdą wklada inną sałatke ... bardzo mi sie to podobało chciałabym kupic sobie cos podobnego nawet gdyby to były 2 miseczki na tej drewnianej podstawce ... tylko kurcze głupio mibylo zapytac jej gdzie to kupila i teraz buszuje po internecie no ale niestety:( nigdzie nie moge znalezc niczego podobnego .. moze wy wiecie gdzie w necie tego szukac... z góry dzieki

Gość klaraaaa_a
widze ze nikt raczej nie wie o co mi chodzi:(

Gość spi
ja wiem, ale nie wiem gdzie to kupisz

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
pochodz po sklepach, porozgladaj sie troche moze znajdziesz :)

Gość wiemy o co chodzi
POszukaj w sklapach ( moze internetowych) ze szklem, porcelana, artykułami gospodarstwa domowego. Dawniej podobne ( nie do konca)naczynia nazywane były kabaretami.

Gość klaraaaa_a
gdyby ktos znalazl cos podobnego albo wiedzial gdzie cos podobnego jest to bardzo prosze podajcie linka

Gość klaraaaa_a
no moglam sie zapytac jak bylam a wtedy bylo mi glupio no a teraz nie bede dzwonic zeby zapytac sie gdzie kupila miseczki