Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keisha7

Piękny Blond!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość keisha7

Witam wszystkich ! Chciałabym zmienić kolor wlosów. Teraz farbuje szmponem do 24 myc Palette (granatowa czerń). Chcę miec blond oczywiscie nie zolty. Znalazlam farbe ktoras rozjasnia o 5-7 tonów ( http://www.goldmax.pl/product_info.php?products_id=4141 ) Co wy polecacie? Przepraszam jezeli byl juz taki temat i z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi. :)

Gość miaaa...23
Nie ryzykowałabym koloryzacji z czerni w blond domowymi sposobami. Najlepiej idź do dobrego fryzjera.

Gość a jetses naturalną brunetką
czy blondynką?Jeśli masz naturalnie ciemne włosy to nigdy nie bedzie Ci pieknie w blondzie,natury nie oszukasz:oNo i co kilka tyg.walka z odrostami:(Jesli natomiast jestes NATURALNA blondynka to mozesz zejsc z tej czerni ale najlepiej u fryzjera.

Gość keisha7
Moj naturalny kolor to ciemny blond. Ale juz kiedys mialam jasny blond i podobno bylo mi bardzo ladnie i ja tez dobrze sie czulam w tym kolorze.

Gość marta2a1
ja też jestem tego zdania żeby przejść się do dobrego fryzjera.

Gość popieram tylko fryzjer
Tylko u fryzjera wyjdzie ci cos ladnego, sama mozesz sobie zrobic krzywde... mialam juz chyba wszystkie kolory na glowie i takie zmiany, z czarnego na platyne, zdazaly mi sie (teraz mam sredni jasny blond), ale nigdy nie eksperymentowalam sama, tylko uzgadnialam wszystko z moja fryzjerka (pozdrawiam pania Olenke!! :) ) tak wiec: taka akcja jest do przeprowadzenia, jak najbardziej, ale tylko pod kontrola fachowca. Aha, i to nieprawda, ze jak ci ladnie w czarnym, to zle ci bedzie w jasnych wlosach i odwrotnie... Jak poeksperymentujesz z kolorami podkladow (tzn. wlasciwie z kolorem cery...), to kazdy kolor wlosow moze ci pasowac:) do czarnych wlosow dobry jest jasny kolor cery (zero solarki), wygladasz jak \"pani zima\" i mozesz malowac usta na mocna czerwien:) do brazowych - solarka (czy samoopalacz) jak najbardziej, bedziesz ciepla jak J.Lo;) do sredniego jasnego blondu - fajnie wyglada cera naturalnie bezowa, tylko troche opalona (teraz tak mam i w tej wersji czuje sie najlepiej, bo jest najnaturalniejsza), do platyny - albo bardzo jasny kolor cery (porcelanka) albo, jak chcesz sie zrobic na kalifornijke, to mozesz sie na max opalic, ale ta ostania wersja jest akurat najmniej ladna i u Polek zawsze wyglada sztucznie, wiec nie polecam. Mocna opalenizna do czarnych wlosow, taki styl \"na Bulgarke\", to tez totalna tandeta... W kazdym razie, na pewno sobie poradzisz, ale lepiej farbuj sie z pomoca eksperta;)