Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmarzluch

jest mi ciagle zimno, jaka moze byc przczyna?

Polecane posty

Gość zmarzluch

od kilku miesiecy ciagle mi chlodno...ludzie naokolo w krotkich rekawkach a ja poubierana i mi zimno:/ jaka moze byc przyczyna? dodam ze nie odchudzam sie, ani nie jestem bardzo chuda. Jak ktos wchodzi do mojego pokoju to zaraz wychodzi bo im za gorąco, a mi w sam raz. W pracy to samo, wszystkim ciepło naokolo a mi zimno:/ Jaka moze byc przyczyna >???????

Gość ciasteczko deserowe
problemy z krazeniem

Gość rtyjsy
krążenie albo tarczyca

Gość koza nobliwa
mam to samo ,brak ciepła od ludzi:(

Gość zmarzluch
naprawde juz nie wiem co robic bo jak zaczynam ogrzewac pokoj albo ciagle sie trzese z zimna to ludzie zaczynaja sie wkurzac bo sie dziwwa jak moze mi byc zimno:(

Gość Ugotowany w pracy
czy to z tobą muszę jutro pracować? I znów rozkręcisz wszystkie grzejniki na ful i pozamykasz okna ? :O

Gość zmarzluch
nie to raczej nie ja .. ja siedze na kasie w klitce metr na metr zamknietej szczelnie a w srodku kaloryfer na maxa i mi chlodno ;|

Gość może to być anemia

Objawy Główne objawy niedokrwistości to: bladość skóry, bladość spojówek oka, zmniejszona sprawność ruchowa, zadyszka po wysiłku, senność, apatia, szum w uszach, mroczki, płytki oddech, kłopoty z koncentracją i pamięcią, omdlenia, stany podgorączkowe, bóle w okolicy serca, uczucie zimna, depresja. Objawy charakterystyczne dla anemii spowodowanej niedoborem żelaza to: łamliwość włosów i paznokci, zmiany na błonie śluzowej języka, gardła, zajady, wysuszenie skóry.

Gość andaKeli
Mozliwe ze masz problemy z tarczyca. Idz do lekarza to zleci ci odpowiednie badania. Mozesz miec anemie (wcale nie musisz byc chuda, poprostu nieracjonalne odzywianie, obfite miesiaczki). Nie ma sensu sie katowac- najprostsze badania powinny wykazac co sie dzieje z Twoim organizmem. Pozdrawiam ciepło:-)

ja mam anemie a nie miałam wszystkich objawów tylko zawsze było mi zimno , lubiałam duzo spac i łamały mi sie paznokcie..

Gość zmarzluch
w sumie to kiedys mialam anemi, ale nie wiem czy wyleczylam sie z niej juz... kiedys ale chudłam i miaalm anemie..a teraz to raczej nie chudne.. raczej mi sie przybralo troszke na wadze:)

Gość może to być anemia
nie trzeba się odchudzać lub być chudym aby mieć anemię:oMożna mieć nadwage i chorowac na anemię...

penwie tu wcale nie chodzi o wage,"Najważniejszą i najczęściej występującą grupą niedokrwistości są anemie z niedoboru żelaza. Stanowią prawie 80% wszystkich niedokrwistości i dotyczą głównie kobiet. Przyczyną anemii z niedoboru żelaza jest najczęściej utrata krwi (i związanego z nim żelaza) w wyniku przewlekłych krwawień z dróg rodnych (krwawienia miesiączkowe), z przewodu pokarmowego (spowodowane głównie chorobą wrzodową), z dróg moczowych i innych narządów. "

hej, ja mam ten sam problem, u mnie są to problemy z sercem, mam zawsze lodowate stopy i dłonie.. biorę leki na serce, ale wiesz jak jest.. mam 22 lata i nie chce chodzić z torebką leków

Gość dzeny
RAK? KTOS NAPISAL ZE RAK? NAPRAWDE???