Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lizjanka

ile kosztuja leki na grzybka pochwy?no clotrimazol i pimafucin

Polecane posty

Gość lizjanka

w jakich te leki sa cenach? bo musze wykupic dwa a jestem przed wyplata i musze jakos zagospodarowac kase do czwartku sobie. a dokladnie clotrimazol i pimafucin

Gość ja wiem to napiszę
clotrimazol krem max 3,5 zł clotrimazol globulki ok. 2 zł pimafucin globulki max 18,5 zł pimafucin krem 23-26 zł

Gość lizjanka
oo to tanie. spodziewalam sie ze to drogie bedzie. a czy te globulki pimafucin brudza bardzo bielizne?moze wiesz. bo slyszalam ze niektre tak i to bardzo

Gość globulki uzywa sie raczej na
noc tylko

Gość lizjanka
czyli podpaski trzeb zakupic do tego. no dobrze. dziekuje ci za pomoc:)

Gość ja wiem to napiszę
Ja właśnie używam glob. Pimafucin, wkładam na noc i rano jak wstanę to wypływa taki biały glut, zakładam cienką podpaskę ze skrzydełkami i jest ok.

Gość lizjanka
a co mam oiusac grzyba ?:/ lekarz etez tak na to mowia wiec czep sie gdzie inziej. a czy to nie jest tak z tymi globulkami jka miala znaojma kiedys?ze pmiala te czopki takie zolte i przez cala noc saczylo sie zolty plyn i straaaasznie brudzil

Gość odginekologaaaaaaa
ja ostatnio uzywalam pimafucin i to sa duze globulki, ale latwo sie wprowadza, nie brudza bielizny,a rano fakt troche wyplywa ale bardzo malutko i ma kolor bialy

Gość odginekologaaaaaaa
wystraczy cienka wkladka

Gość tanio wow
pimafucin tanie??:/ prawie 20 zł za 3 globulki które i tak cudów nie działają to jest mało?

Gość lizjanka
to tylko 3 globulki sa? myslalam ze ilosc jest na tydzien albo dwa bo on mowil ze tyle mam stosowac.chyba ze ta trojka koloo nazwy to ilosc opakowan. no ale wtedy to drogo cholera:/

Gość tanio wow
no niestety tylko 3 globulki:/ tez myslałam ze tansze będą, może chodziło o masc ze masz tydz stosowac? w każdym razie ja płaciłam jakieś 18 zł za te globulki...

Gość odginekologaaaaaaa
tak 3 globulki kosztuja ok 17 zl :(i fakt sa chyba slabe bo moga je stosowac kobiety w ciazy i nie maja skutkow ubocznych