Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwerhawh

wstyd i żenada. przeczekać ?

Polecane posty

Gość gwerhawh

na imprezie z moją klasą za bardzo zaszalałam, nie wiem sama jak to się stało ... wymiotowałam, byłam praktycznie nieprzytomna, umyto mnie i położono do łóżka. teraz jest mi okropnie wstyd, zwłaszcza, że ciągle ktoś porusza ten temat i słyszę związane z tym żarty ... ciężko mi to znieść, czuję złość, zwłaszcza, że ludzie, którzy mi wtedy pomagali robili to jakby z przymusu, z taką wściekłością (chociaż w sumie to się im nie dziwię). czuję się strasznie. przeczekać aż zapomną, a może próbować coś im tłumaczyć ? jedno wiem,nigdy więcej ;/

Gość wudu
zrób imprezkę przeprosinową i ładnie się zachowuj już (:

Gość wstrętna donosicielka
przyznaj się do błędu i przeproś,kazdemu się zdarza

Gość ajrony
Przeczekać. Temat sam umrze. I nie dziw się im. Ty też nie byłabyś zadowolona, zajmując się kimś nawalonym w 3 dupy i zarzyganym. Powinnaś być im wdzięczna, że w ogóle się Tobą zajęli, a nie zostawili gdzieś pod stołem.

Gość zoska-samoska
ja kiedys sie upilam na imprezie z kolegami. zygalam dalej niz widzilam. kolega musial po nie sprzatac w pubie. w sumie na drugi dzien jak juz doczolgalam sie do komputera to wszytkich przeprosilam, koledzy napisali ze nic sie nie stalo ale na przyszlosc juz uwazalam. pozartuja troche ale przeciez nie bede sie z ciebie wysmiewac w nieskonczonosc. ze mnie zartowali do konca studiow. przy kazdej imprezie, na ktorej ktos zaliczyl zgona bylo " a pamietacie jak zoska ..."

Gość hajagf
dokładnie musisz się w jakiś sposób zrewanrzowac bo o takim czymś to beda długo dugo gadac m, sama wiem po sobie mineło 10 lat a jeszcz eczasem mi to przypominaja

Gość gwerhawh
a jak sądzicie, jak długo to potrwa jeszcze ?

Gość ajrony
U mnie było jakieś pół roku. Tyle, że ja rzygałam i zgon był, ale nikt nie musiał mnie myć i sama grzcznie położyłam się do łóżka. Zależy jakich masz znajomych.

naprawde osoby ktore NIGDY nie rzygały po alko to mniejszosc, uwierz. Teraz masz nauczke-z alko trzeba uważać. Tak to jest że równiez i w tym temacie człowiek sie uczy na własnych błedach, teraz wiesz na ile sobie możesz pozwolić

Gość gwerhawh
ech, tylko, że nie mam warunków, żeby zorganizować taką imprezę przeprosinową ... :(

Gość wudu
to zaproś wszystkich na pizzę, kawę?ciacho? przdcież to nie musi by impreza z wielką pompą.

Gość hgfdhgfdhgfd
jak ktos porusza ten temat powiedz : ku rwa kazdemu sie mogło zdarzyc, jak cie to tak bawi moze spróbój czegos podobnego? A odemnie sie odpier dol.