Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie nie znosze

NIE LUBIE PROGRAMU MAM TALENT

Polecane posty

Gość nie lubie nie znosze

nie cierpię go oglądać, wiec nie oglądam. i nie wiem skad te wszystkie zachwyty nad programem. wojewódzki nad wyraz spokojny, chylinska jara sie wszystkim co zobaczy, foremniak jakaś taka sztuczna...a ludzie wierza ze cuda wygrają i ze to ich jedyna życiową szansa...podczas gdy taki prokop na miesiąc dostaje dwa razy tyle co wygrana w tym czymś.

Gość program jest ok
wkurwia mnie tylko fakt ze do finalu przechodza sami piosenkarze...wiadomo ze spiewajacy maja duzo wieksze szanse niz taki snake, dlatego taka paulina (to napewno dziewczyna? jakies leczenie hormonami by sie jej przydalo) nie robi na mnie zadnego wrazenia)

Gość 4t23t
zwyciesca równowartość 100 000 ojro 2 miejsce 100 000 plenów

Gość od pauliny to się odczep
z takimi komentarzami :O zaraz stado sępów zacznie gdybac czy przypadkiem nie ma siusiaka :O większośc czarnych wokalistek musiałaby udowadniac swoją płeć, dziewczyna ma niespotkaną czarną barwę głosu, ale juz co niektórzy muszą dokleić łatę, że to facet, ludzie czy jak ktoś jest utalentowany to trzeba mu zaraz koło pióra robić? sam/a się lecz hormonalnie faktem jest że wokaliści mają większe szanse, bo bardziej trafiają do mas

Gość program jest ok
poza tym...wojewodzki wspomnial ze zakopie kazdego kto spieprzy jej kariere. Przepraszam bardzo, ale przeciez ta dziewucha wygrala juz szanse na sukces. Czemu jeszcze nikt o niej nie slyszal? I nie byla bym taka pewna ze zrobi ogromna kariere, jej glos jest zbyt meski i drazniacy, nie trafi do mas.

Gość program jest ok
oj no tak palnelam z tymi hormonami bo mnie wkurza ze przechodza sami wokalisci...od tego maja milion programow, niech dadza sie wykazac innym :p

Gość od pauliny to sie odczep
nie zrobiła kariery i najprawdopodobniej jej tutaj nie zrobi, ponieważ śpiewa zbyt ambitną i ciężką muzykę, tu karierę zrobi różowa Doda, która bardzo ambitne i piękne teksty pisze :P kto będzie grał w radio piosenki pauliny? nikt, będą grać marylę rodowicz jeszcze 50 lat po jej śmierci, albo bajm i budkę suflera, ponieważ polacy nie słuchają nic lepszego niż majteczki w kropeczki

\"jej glos jest zbyt meski i drazniacy, nie trafi do mas\" To tez foremniakowa jej powiedziala, ze jesli chce zrobic kariere, musi zpieprzac zagranice bo w polsce zgniecie ja gosia andrzejewicz i tacy jak ty, ktorzy zastanawiaja sie czy podac jej logest:o

Gość od pauliny to sie odczep
palnęłaś nie palnęłaś, palnął ktos inny i zobacz jak zadziałało, już niedługo każdy będzie się zastanawiał, juz sie zastanawia, masz tego nalpeszy przykład tu na topiku, zaraz superexpress albo fakt podłapie i dziewczynę zgaszą zanim jakakolwiek kariera jej sie rozpocznie:O

Gość program jest ok
tak tak...glos do dopiero polowa sukcesu, jeszcze trzeba cos nagrac. Taka Gorniak mimo swietnego glosu praktycznie nie istnieje na rynku muzycznym. W mediach istnieje tylko dzieki "jak oni spiewaja".

Gość happy pitbull
"ponieważ polacy nie słuchają nic lepszego niż majteczki w kropeczki" kolejne uogólnienia jako argument. kiepsko ci idzie. już się tak nie obnoś z tym, że słuchasz zajebiście ambitnej muzyki. to, co puszczają w radiu nie jest ŻADNYM wyznacznikiem tego, czego słuchają polacy. czas zauważyć, że słuchacz ma niewielki wpływ na muzykę lecącą odbiorników radiowych, także błagam cię, nie wrzucaj wszystkich do jednego wora i nie wyskakuj z niego, bo jesteś naprawdę super i słuchasz czegoś zajebistego.

więc sama widzisz jak to działa, Górniak tez posiada jeden z najlepszych głosów w Polsce i co? i jajco, wywleki jej cygańska przeszłość, okrzyknęli histeryczką i nikt jej nie lubi, wszyscy oceniają jej charakter o którym wszystko najlepiej wiedzą, a nikt nie docenia tego jak śpiewa zawiść i szukanie dziury w całym to niestety nasza cecha narodowa chyba, jak ktos sie wybija, należy go zgnoić i zdeptać, po co ma miec lepiej niz reszta? tu dobrze sie mają gosie andrzejewicz ze swoimi psychofanami i dody ze swoimi sprawami rozwodowymi, nawet steczkowska sie ponizyła żeby móc zaistnieć, bo jej głosu też nikt nie docenia, ważne jest czy cycki zrobiła czy nie i czy ma piekny nos czy nie

happy pitbull, nie czepiaj się słówek, bo dobrze wiesz o co mi chodzi :O a rankingi na popularność w mediach niestety z nikąd się nie biorą

no tak i swietny program "ranking gwiazd" gdzie gorniakowa zachowuje sie jak gowniara :/ a ja tam lubie sobie poogladac mam talent chociaz to kto wygra nie jest wyznacznikiem kto zrobi kariere a kto nie

Gość program jest ok
a tak z innej beczki, ktos zna tytul utworu przy ktorym wystepowal snake w polfinale? :)

Gość tyroksyna
skoro tak uparcie twierdzisz, że polacy to wieś, w której doda jest gwiazdą muzyczną, to proponuję ci znalezienie dziesięciu polaków na last.fm i zobaczenie czego słuchają. zapewniam cię, że u trojga z nich znajdziesz górniak, u czworga muzykę ambitną, pozostali słuchają steczkowskiej. w niewielu przypadkach znajdziesz dodę czy andrzejewicz, no chyba że trafisz na trzynastolatki. a trzeba zacząć od tego, że mała ilość polaków słucha muzyki polskiej. ja sama nigdy nie skuszę się na muzykę, której autor śpiewa po polsku, nie zniosę takiej katorgi dla moich uszu.

tyroksyna wszystko pieknie fajnie, tyle ze polskiek omercyjne stacje puszczaja to, co oprocz tego, ze jest na topie, sprzedaje sie najlepiej. Skoro to nie wyznacznik, to jak wytlumaczyc podwojne platyny dody, gosi, kasi cerekwickiej i innych kozackich diw polskiej sceny?? Wystarczy obejrzec dwa razy w roku jakis sopot, opole, top trendy czi inne komercyjne festiwale. widac tam, na jaka muzyke w polsce mamy zapotrzebowanie. Gdyby tak nie bylo, zamiast marylki rodowicz i szymona wydry spiewalaby na nich wlasnie taka Paulina.