Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aassiiaa87

maseczka odbudowyjąca włosy/wzmacniająca

Polecane posty

kochane kobietki... mój problem polaga na tym ze mam bardzo zniszczone włosy,,, mże to byc spowodowane farbowanie-ale niezabyt częstem- średnio raz w roku- odcienie brązu poradzcie mi proszę jaką maseczkę/jakiej firmy zastoswałybyście.... zastanawiam sie pmiędzy pantene a dove..... a może znacie lepszy produkt? witaminki już lykam,końcówki ścięłam i wstrzymuję sie z farbowaniem dziękuję i pozdrwaiam

najlepsza jest maseczka wax (do kupienia w aptece) używana regularnie 1-2 razy w tygodniu. wielu osobom pomogła. mnie także.

Gość a idzcie w pizdu z tym waxem
ten cały wax jest do duupy, ma w składzie silikon!

Dla mnie też wax jest skuteczny, ale stosuje go tylko na skórę głowy, a na włosy nakładam maseczkę nawilżającą bo inaczej mam siano. Ale wypadać nie wypadają i rosną zdrowe. Trzeba tylko regularności i cierpliwości w stosowaniu.

Aha i polecam picie pokrzywy. Szklanka dziennie przez kilka miesięcy. Wzmacnia włosy i paznokcie.

Gość gvdfgdf
panetene ma teraz nowe z fioletoiwym paskiem regeneracja i odbudowa czy jakos tak ... polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naprawde warto i jeszcze maseczka gloria poszukaj na damskiej torebce!