Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KarolinaN.in.a

Mam 14 lat ..

Polecane posty

Gość KarolinaN.in.a

i 155 wzrostu. chyba sie powiesze... no ludzie:( Wszyscy maja powyzej 160, wygladam przy nich jak pierwszaczek.. zal.. :< poprostu niewiem.. jak urosnac? jakies metody?

Gość Jarek1984
zamiast narzekać możesz się chwalić, np. tym że możesz robić lody na stojaka :)

ja mam 23 lata i 162 cm wzrostu i nie placze z teho powodu. Ty masz dopiero 14 lat, poczekaj nie martw sie niczym. Niziutkie dziewczyny maja naprade duze powodzenie.

Gość KarolinaN.in.a
ale zabawne :O

Gość KarolinaN.in.a
ja bym chciała miec przynajmniej te 160.. ogolnie bym chciała miec 164-165.. ale juz chyba nie urosne..

Jarek.. ona jeszcze nie mysli o lodach.. :P Nie przejmuj sie bo male jest piekne:P Ja tez zawsze bylam najnizsza i jakos mi to nie przeszkadza :)

Gość KarolinaN.in.a
ostatnio całymi dniami zwisam jak nietoperz z drążka gimnastycznego, ale nie wiem czy to coś pomoże :(

Gość nie przejmuj się
ja mam 2m, a podoba mi się dziewczyna co ma 153 ... Fajna jest i tyle. Wzrost sie nie liczy.

Gość artiiiiiik
ale czym ty sie przejmujesz przeciez bedziesz jeszcze rosla ze 4 lata i napewno urosniesz conajmniej 5 cm albo i wiecej a zreszta powiem ci szczerze ze faceci wola nizsze dziewczyny ( wiem bo sam wole jak dziewczyna jest duzo nizsza ode mnie)

Gość KarolinaN.in.a
a co wy myślicie ze jestem zacofana. Loda jusz dawno robiłam:-), zresztą nie tylko loda

Gość madziatttttttttttttttt
mysle ze jak masz 14 lat to jeszcze urośniesz z 5cm.

Gość Aspro
młoda masz dopiero 14 lat jeszcze urośniesz ja miałam 150 w ósmej klasie w liceum urosłam 1-2 klasa ...masz jeszcze czas,rozwijasz się.....to tak jakbyś zapytała dlaczego masz małe piersi.....każdy jest inny i rozwija się w swoim tempie ;) ....poza tematem obecnie mierzę 175 :)

Gość KarolinaN.in.a
I po co sie podszywacie?:O matko.. :< U mnie w miescie, w ogole w otoczeniu ludzie sie smieja, ze taka niska i wogole..

Gość KarolinaN.in.a
najbardziej śmieje się pani z kiosku jak muszę podskakiwać żeby kupić bilet :(

Gość KarolinaN.in.a
znowu ktos sie podszył:O

Gość KarolinaN.in.a
JUż wiem co zrobie; podobno seks wydłuża nogi ? czy dobrze słyszałam

Gość KarolinaN.in.a
mama - gdzies około 160-162 tata 175, Ja tu do was powaznie a wy sobie zarty robicie, naprawde bardzo smieszne.

Gość hgfshgfdhfd
bfdsgfdshsgf

Wg wzrostu twoich rodziców ty powinnas miec ok. 170 cm. Możesz będziesz miała mniej i tak twoja uroda, ale jeśli się martwisz idź do lekarza endokrynologa dziecięcego żeby cię zbadał i zdecydował czy potrzebne sa badania hormonalne, a konkretnie czy prawidłowo wydzielasz hormon wzrostu. Masz już miesiączkę? Jesli tak to prawdopodobnie twoje tempo wzrastania będzie już hamować. Nie martw sie az tak bardzo bo twoj wzrost jest w zasadzie normalny, tyle że niski. Najstarszy sposob na wzrost- sen, to akurat prawda że się rośnie spiąc, a najlepiej jeszcze kłasc się do łózka lekko głodnym.