Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza19wpska

on tak mi napisal

Polecane posty

Gość iza19wpska

zalozylam konto na portalu randkowym:) i wsrod profili zobaczylam 1 który mi sie spodobal i zainteresowal, napisalam pierwsza, co i tak wymagalo ode mnie sporo odwagi, bo jestem niesmiala zadalam kilka pytan, a on wszystko skwitowal: a bo tak:D przyznam zrobilo mi sie przykro, chyba nie ma sensu juz wiecej pisac, to chyba wyrazny znak, z e nie chce ze mna rozmawiac?

Gość DKMG
to no znak że nawet go nie zainteresowałaś

to zawsze tak jest, jak się człowiek za bardzo stara i kiedy bardzo mu zależy na czymś;) może dało się odczuć jakieś spięcie w Twojej wypowiedzi;) nie przejmuj się:) a z resztą, niewielu facetów lubi się rozpisywać...

Gość iza19wpska
i co mam sie odezwac? bo chyba potrafie zripostowac ta wypowiedz zlosliwie_ przynajmniej wiem jak sie czuje osoba, ktora dostala kosza :}

Gość DKMG
a po co odpisywać kobieto jesteś poryta czy jak olał cię więc sobie odpuść

ja na Twoim miejscu bym się do niego już nie odezwała;) jakoś zniechęciłby mnie taki facet, chociażby nie wiem jak mi się podobał....a z resztą, zrób, jak chcesz, ale ja nie wierzyłabym w to co widzę w profilach na portalach randkowych;)

Gość iza19wpska
dzięki :):):)

Gość Mozliwe że brak mu ogłady
i wychowania ,lepiej przez portale nie szukać drugiej połówki rzadko napradę bardzo rzadko mozna nawiązać tam jakiekolwiek poważniejsze związki. Sama nigdy nie korzystałam z takiej formy ( nie miałam takiej potrzeby) ale gro moich koleżanek tak próbowało Większość z nich mówiła że 70% to tzw SPONSORZY szukający niezobowiązującego sexu a pozostałe 30% to ciamajdy bez ikry. REAL REAL I JESZCZE RAZ REAL :)))

Gość iza19wpska
ale jakos nie mam szczescia w realu, zreszta nie bardzo zkim mam wychodzic, bo kolezanki poparowane, a single mi znajome lubie siedziec w domu :(

Mozliwe jest tez, ze on nie szuka nikogo a profil zalozyl sobie od tak by sprawdzic swoja atrakcyjnosc. Niestety sporo facetow ma partnerki stale a mimo to dalej flirtuja, przesiaduja na czatach i stronach randkowych od tak by czuc sie w centrum zainteresowania, ze sie wciaz podobaja.

Gość Mozliwe że brak mu ogłady
MASZ 19 LAT jeszcze spotkasz swojego donjuana na Rumaku Za miłoscia sie nie goni ona sama nas dopada w najbardziej nieoczekiwanych okolicznosciach Bądz spokojna tak młodziutka dziewczyna jeszcze nie jedno przed Tobą:)))

popieram "Mozliwe że brak mu ogłady"!!!:) sama do niedawna miałam profil na jednym z takich portali i powiem z doświadczenia, że takie znajomości sprzyjają wielu chorym akcjom. Poznawanie ludzi w rzeczywistości jest dużo ciekawsze:)

Gość dddsssssssssss
no niestety ale znaczyło to: "nie interesujesz mnie". Weź pod uwagę, że facet, jeśli jest przystojny, prawdopodobnie dostaje mnóstwo korespondencji. Faceci na portalach zachowują jak w sklepie: objrzę sobie ten model i ten i tamtem, a te co mi się same wciskają to pewnie przecenione po sezonie. Nie reaguj, nie odpowiadaj - prawić sobie złośliwości nie ma sensu. Facet ma prawo być niezainteresowany; fakt, lepiej jakby nie odpowiadał w ogóle niż w tak niegrzeczny sposób.

Gość iza19wpska
:) dzięki dziewczyny za wypowiedzi :)