Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociczkka łasiczka

MERCILON A NOVYNETTE

Polecane posty

Gość kociczkka łasiczka

na początku brałam Mercilon bo takie tabletki mi przepisał lekarz, ostatnio jak u niego byłam zaproponował mi niby tańsze tabletki NOVYNETTE które mają taki sam skład jak Mercilon. Otóż w aptece okazało się że są one droższe niż Mercilon i to sporo,bo 3zł na opakowaniu... więc jest to dla mnie różnica. Czy teraz jak pójde do lekarza moge mu powiedzieć,aby mi znowu wypisał ten Mercilon ? Skoro ma taki sam skład jak Novynette ? POZDRAWIAM

Wszystko zalezy w jakiej aptece kupiłaś. ceny mercilonu wahają się niesamowicie. Najtanszy kupilam za 26 zł,a teraz placilam 34 zł. Zatem mozesz jeszcze pochodzic po aptekach a jesli nie chcesz lekarz na pewno przepisze Ci tamte tabletki. nie widze powodu, dla ktorego nie mialby tego zrobic.

Gość kociczkka łasiczka
no właśnie. Ja mercilon kupiłam kiedyś za 25 zł. a za dwa opakowania novynette zapłaciłam 57zł... a 3 mercilonu 79 zł.

Gość martis_9
Dziewczynki mam pytanko: Czy któras z Was brała Mercilon, jakie sa skutki czy wplywa na wlosy cere? Przetluszczaja mi sie wlosy, mam podwyzszony poziom hormonow lekarz przepisal mi Sindy 35 ale nie moge brac tego cholerstwa. teraz mam sprobowac mercilon Prosze o odp Z gory dzieki Pozdrawiam:)

Sprzedam Mercilom. Posiadam 3 blistry. Nowe, długi termin ważności. Kontakt olcia.k@o2.pl