Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porazkaaaaa

Co to za maly prosiak na mtv

Polecane posty

Gość porazkaaaaa

tak skakalem po kanalach i akurat trafilem na kolejny odcinek posranego programu o 16 urodzinach...zobaczcie kto jest bohaterem. Wczesniej byla scenka jak matka sie jej pyta czy podzieli sie nowym autem z siostra. Ona na to "nie ma mowy". No co za rozpieszczona mala gruba swinia.

Gość dddsssssssssss
Ale te panny w tych programach są dokładnie właśnie takie: roztyte pastety, rozpieszczone przez otoczenie, mające się za księżniczki. Nie wiem, czy to była ta sama, ale przed chwilą pannica życzyła sobie haft na tapicerce porsze kryształami swarowskiego za 100 000 dolarów, czyli więcej niż samo porsze.

Gość alesiaaaaaaaaaa
mnie zawsze zaskakuje pewnosc siebie mega dobre samopoczucie i bezczelnosc tych gowniar:) i gowniarzy:) a zwykle to sa naprawde młe grube prosiaki, jak to w usa... ale czasem naprawde przeginają. ostatnio jedna 14letnia, wykrzyczala przy masie ludzi ze nienawidzi matki, ze zjebala jej impreze i ona wszystko odwoluje po czym uciekła - powód? dostala wielkie wypasione auto dzien wczesniej niz sobie to zaplanowala w swojej rozjebanej 14letniej głowce:) zalosc:) lałabym dzien i noc:)

Gość dddsssssssssss
Nie wiem już, czy to auto z tym haftem faktycznie dostała, ale moja konkluzja jest taka: jak się ma 16 lat ma się prawo mieć przewalone w głowie. Bardziej popierdoleni są rodzice tych div, które je tak wychowali i we wszystkim im ustępują.

Gość dddsssssssssss
Ale to jest wina tych rodziców głównie.

Gość dddsssssssssss
Naprawdę bardzo rzadko trafia się odcinek z jaką w miarę miłą dziewczyną.

Gość porazkaaaaa
a nie wiem czy auto juz dostala...przelaczylem akurat w momencie jak siedziala za kierownica a przy drzwiach stala jej matka z siostra. wtedy powiedziala ze absolutnie nie bedzie dzielila sie autem z siostra... strasznie mnie tym stwierdzeniem wkurwila

Gość ejbisi
Dostała to auto, widziałam to. Ja ogolnie wspólczuje tym dzieciom bo one są spaczone na całe zycie.