Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak to o mnie

Atrakcyjny chłopak

Polecane posty

Gość Tak to o mnie

Tak, jestem atrakcyjny. Zresztą pewnie to sprawa gustu, ale jednak przyciągam wzrok kobiet. Nieraz widzę jak mnie obserwuja lub po prostu przygladają się. W tym momencie możnaby pomyśleć, że moim problemem jest nieśmiałość. Otóż nie :P Nie jestem nieśmiały. Wśród znajomych jestem raczej ten głośny, chcący być w centrum uwagi, ciągle żartujący, ale też mający własne zdanie i bywający nieraz złośliwy, tudzież arogancki :P Nie mam problemu w kontaktach z rówieśnikami, ale też nie szukam sobie na siłę przyjaciół. Mam swoich kulku najlepszych znajomych i z nimi czuję się dobrze. No to w czym problem? Pewnie kolejny temat z serii 'Mam xx lat i nigdy nie miałem dziewczyny'. Nie, miałem jedną dziewczyną przez długi czas, potem z dwoma miałem przelotne przygody. Nadal jestem prawiczkiem bo uprawiałem z nimi tylko seks oralny. I ciągle nie mogę zrozumieć dlaczego nikogo nie mogę sobie znaleźć, na stałe lub na chwilę :P Jestem za mało otwarty? Brak mi pewności? Nie mam pojęcia... Mimo, ze cieszę się życiem, jestem w gruncie rzczy szczęśliwy to jednak ta samotność emocjonalna zaczyna coraz bardziej doskwierać...

Gość nie zawsze odzyskasz
a ile masz lat dziecko?

Gość Tak to o mnie
Dziecko ma 20 dopiero co skończone...

Gość hihihaha2
moze masz malego??? ile masz cm??? dlugosc i obwod

Gość Tak to o mnie
A co ma wielkość penisa do tej sytuacji? :D Akurat dwie dziewczyny, które miały z nim do czynienia nie były zawiedzione :)

Gość Tak to o mnie
mam 3 cm :( nadrabiam gownem ktore permanentnie zwisa mi z odbytu

to daj na luz, nic na siłę, nie ma co 'chodzić" z dziewczyną z braku laku. Spokojnie, zajmij się tym co lubisz, postudiuj sobie bo pewno jesteś studentem, a samo się zrobi.

Gość hihihaha2
wiekszosc ma znaczenie, poza tym moze ci sie tylko wydaje ze jestes atrakcyjny, albo moze jestes cipowaty i ciota

Gość Tak to o mnie
No właśnie o to chodzi, że do tej pory miałem takie podejście - nic na siłę, nie ma co na siłę szukać, no ale ile to może jeszcze trwać? No tak, jestem studentem ;)

Gość Tak to o mnie
Cipowaty i ciota to raczej nie o mnie ;] Chyba nie przeczytałaś/eś mojego opisu w pierwszym poście. Poza tym chyba z Toba jest coś nie tak skoro w akim temacie pytasz o wymiary penisa. A co ja, chodzę z kutasem na wierzchu? Jakie to ma znaczenia dla tematu? ;/

Gość hihihaha2
ze mna jest wszystko ok, tylko ci wymieniam jakie moga byc przyczyny. nie musisz mnie odrazu obrazac, bo to ty masz problem a nie ja. wiesz, mam kolege, ktory tez nie jest niesmialy i oglnie mozna z nim pogadac, a i tak jest cipowaty i jest sam

Gość hyhyuhhu
a moze powinienes?

Jeszcze raz - nie musisz miec już dziewczyny, bo wszyscy mają. To idiotyczne. :O przyjdzie pora,, to jeśli jesteś taki jak piszesz, sama się znajdzie.

Gość Tak to o mnie
No wątpię, że jesteś normalna, bo nadal nie wiem co ma penis do całej tej sytuacji :D hyhyuhhu - Powinienem szukac na siłe?

Gość Tak to o mnie
Wiem, że nie musze i dlatego właśnie nie mam :P Ale chcę ;)

Gość hihihaha2
jak nikt nie chce sie z toba bzykac, to widocznie masz wacusia-miniaturke :) poza tym, przesadzasz z ta atrakcyjnoscia

Gość Tak to o mnie
Ale Ty jesteś głupia ;D a skąd maja inne wiedzieć jakiego mam penisa? Jakas walnięta jesteś.

Gość hihihaha2
no teraz pokazales jaki ty jestes zajebisty i atrakcyjny, co prawda boli??? masz malego wacka i jestes burakiem, oto odpowiedz dlaczego nie masz laski, poza tym jestes zwykla ciota, bo sie zalisz na forum dla kobiet

Gość Tak to o mnie
Co za tępota umysłu... Bez komentarza. Można Ci cos powtarzac parę razy, a Ty i tak swoje.