Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibi*

zaczynamy chodzic na solarium od jutra !!! łączmy sie dziewczyny

Polecane posty

Gość bibi*

ja bylam juz raz na 10 min w piatek jutro tez ide na 1 min i pojutrze równiez.. jak bede miała kase to pojde jeszcze w czwartek a wy ???

Gość bruneteczkaa17***
ja niechodze:)nigdy nie bylam i nigdy nie pojde:)a za pare lat bede z siebie dumna;)pozatym mam bardzo ladne cialo jedrne :)duzo cwicze:)i wogole na gowno mi cala ta solarka:)pozatym czuje sie bardzo wyjatkowa wsrod tych wszytskich spalonych lalek:)zreszta w zimie solarka jeszce bardziej glupio wyglada:)pozatym ja uwielbiam elegancje...i wogole do mojego stylu opalenizna mi nie pasuje:D

Gość bibi*
ja tez jestem brunetką mam czarne włosy oczy i brwi i mi pasuje opalenizna ale ta letnia naturalna zeszła dawno wiec postanowiłam sie poratowac solarium

Gość to na bank prowokacja
ile kosztuje solarium?

Gość ex_stażystka
ja bym poszła ale opalić się nie zesmażyc:O

Gość solka111
jak to 10min jutro 1min ?? pierwszy raz idziesz na 8min potem dopiero po 2 dniach, krwinki czerwone muszą się zregenerować!!

Gość ex_stażystka
Ja chodziłam kiedyś tak: 1 dzień - 5 minut 2 dni później - 6 minut i tak co drugi dzień dodawałam minutę az doszłam do 10 i to w zupełności wystarczyło. Dodam, że jestem taką rasową brunetką, włosy kruczo czarne naturalne, śniada cera, chciałam tylko podkreślić koloryt:)

Gość bibi*
ja zawsze chodze na 10 minut [ w temacie tez chodzi mi o 10 min machnelam sie ]

Gość solka111
to kwestia łóżka, ja lubie stojące i lampy bronzujące :) ale 10min to malutko, ja chodzę 1 w tyg na 14min

Gość bibi*
ja lezące wole :) chociaz na staojących jeszcze nigdy nie byłam bo by mi sie poprostu nie chciało stac jak słup tyle czasu ;p a własnie zawsze mnie zastanawialo czym sa te lampy brązujące??? jak to działa?? jak wygląda ?? i przedewszytskim jakie efekty daje ?? czym sie rozni od solarium ??

ja też chyba pójdę. pasuje mi do karnacji, przerzuciłam się na mój jasny puder sypki i przeraża mnie to ... nie mogę patrzeć na swoje uda, nogi, tyłek, plecy bez opalenizny ... z opalenizną wygląda się szczuplej, a skóra zdrowiej. wiem, że to szkodliwe i odegra się na mnie za parę lat, ale póki co staram się o tym nie myśleć.

zawsze chodziłam tylko na takie z lampami brązującymi i widzę, jak wiele lepsza jest moja opalenizna od tych 'raczkowych' czerwieni moich koleżanek ...