Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jenyyyyyyyyyy.

BŁAGAM NIECH MI KTOŚ DA RADE.

Polecane posty

Gość jenyyyyyyyyyy.

mam dopiero 17 lat, jestem z chłopakiem 3 lata, wczoraj była rocznica. On ma 19. Jest kochany , wspaniały, itd, kocham Go. Jest też coś co sprawia, że nei potrafię z nim być momentami. Jest tak strasznie zazdrosny i zaborczy, że masakra. Robi mi problemy o WSZYSTKO. Mam duże dośc duże powodzenie , on o tym wie, ale bez przesady, nie jestem miss świata. Kłótnie robi między innymi o to jak widzi, że jestem dostępna na gadu-gadu a jestem bardzo bardzo rzadko, zeby się nie osrał. W piątek chciałam isć z klasą, z koleżankami na babski wieczór gdzieś, to tak się zdenerwował ,że masakra, jemy się nie chce już żyć wtedy. Przed chwilą byłam w innym mieście u kuzynki i opkazywałąm jej zdjęcia na naszej-klasie. Zobaczył u siebei , że jestem na tym portalu dostępna to też napisał do mnie nerwowy, że coś tam. mam dosyć, PROSZE PORADŹCIE COKOWIEK. Nie to, że mam go zostawić. Chciałabym wiedzieć jak na to reagować. On mówi np. "To idź z nimi, one są ważniejsze" lub " znowu siedzisz na tym gównie, ble ble ble nie cche mi sie żyć " CO MAM ODPOWIEDZIEC NA TAKĄ REAKCJE. POMOZCIE JESETM ZAŁAMANA.

Gość najwyzszy czas na zmiane
faceta. Albo na odpoczynek od facetow.

Gość vfr
Jak masz koło? to sie pięrdolnij w czoło

Gość SHINEeee
Wiesz trudno jest cos komus radzic...ale to jest zwiazek toksyczny, wyniszczajacy i raczej nic nie wnoszacy...no moze nerwice w Twoim przypadku...jak sobie wyobrazasz wasze dalsze dosorsle zycie?Np bedziesz miala dziecko i wtedy to juz bedzie Twoje jedyne towarzystwo bo ten czlowiek Cie nie dopusci do innych ludzi-MA PROBLEM ale skads sie musial wziac....moze ma jakies wielkie kompleksy?Rozmiawialas z nim na ten temat?

Gość radaaaaa
powiedź mu żeby przestał być tak zazdrosny :P Głupie, prawda? Tak samo głupie jest Twoje myślenie. Masz 17 lat, zazdrosnego głupka, który co? Już po grób zamierza być z tobą? Ty masz się bawić, poznawać ludzi :D Hej, obudż się :P

Gość SHINEeee
Pozatym masz TYLKO 17 lat , naprawde szkoda zycia na takie zwiazki!!Znajdz sobie chlopaka ktory naprawde bedzie Cie szanowal i traktowal tak jak na to zaslugujesz...a nie jak swoja wlasnosc....naprawde chlopak ma tylko 19 lat...co bedzie jak bedzie starszy?Uciekaj dziewczyno bo marnie to widze:((

Gość radaaaaa
shineee, ale jak będzie dziecko, to już nie bedzie o nią zazdrosny, bo przecież już nie bedzie atrakcyjna :D autorko- masz 17 lat, baw sie, poznawaj ludzi, chrzan jakis stały zwiazek... z choinki się urwałaś czy co? A potem będziesz narzekać, jaka to nieszczęśliwa jesteś w związku, znudzona itd :P

Gość jenyyyyyyyyyy.
wiem o tym wszystkim, wiem. Wiem, że powinnam się bawić. Ale to jest strasznie trudne, ja go nie zostawię. Dlatego, że nie umiem bez niego żyć, ale dlatego też że on by sobie cos zrobił, już zostawiałam go 4 razy. Nie wiem co zrobić aby się zmienił. Gdy ma jakies sapy do mnie, to nei zwracać uwagi i robić swoje.>? tez można, ale na tym nie polaga chyba związek. opwiedzcie mi . CO KAŻDA Z WAS BY ODPOWIEDZIAŁA NA TAKĄ RAKCJE. to wazne dla mnie

Gość radaaaaa
jeny - jesteś kolejną, której kit koleś wcisną o samobójstwie :D Po co ci rada? co chesz usłyszeć a to ci napiszę, bo ty jestes nienormalna.

Gość radaaaaa
mając 17 lat przestań myleć o jakimś związku, nie ma czegoś takiego w tym wieku :) Zabolało, nie? ale tak to jest. Już jesteś jego własnością, ciekawe jak mina ci zrzędnie, jak nagle znajdzie sobie kogoś innego, Niemożliwe? dlaczego? Mało myślisz jest takich historii? :D Sama miałam kolesia samobójce :D:D:D ale nie byłam aż tak naiwna.

Gość jenyyyyyyyyyy.
nie masz pojęcia o tym co mówisz. To nie zależy od wieku . Trwa to 3 lata, więc jednak jest coś takiego. A z tym samobójstwem to też nie mówię bez powodu. Nie jestem naiwna, po prostu go znam, jak go zostawiałam któryś raz to wpadł w nerwicę. 2 razy był w szpitalu na serce, miał przed zawał. To nie są żarty, to jest wielkie bagno.

jenyyyyyyyyyy. - zostaw go. wiem, co mówię, bo mam dwa razy tyle lat co Ty:) i też już zdarzało mi się zapychać na pogotowie... ale jak w końcu naprawdę to zrobiłam, to jakoś żyje i ma się dobrze:) a Ty z tą zazdrością nie wytrzymasz i tak - tylko po co masz sobie zmarnować kawał życia...:) pozdrawiam:)

Gość jenyyyyyyyyyy.
a dlaczego nikt mi nie odpowie, co by odpowiedział na tą te reakcje jego. Chce wykluczyć zostawianie, bo już to studiowałam i bez niego życie jest do dupy.

Gość jenyyyyyyyyyy.
prosze 😭 nie chce go zostawiać :(:( jest mi z nim super poza tymi wadami :( dajcie jakas arde aby sie zmienił, co zrobić 😭

Gość jenyyyyyyyyyy.
on nie ma swojego życia towarzyskiego. spotyka się tylko ze mną i moimi koleżankami.

nie umiem Ci poradzić, bo ja próbowałam wszystkiego i wiem, że to się nie zmieni... ale może ktoś inny zna jakieś porady? życzę Ci szczęścia:)

Gość jenyyyyyyyyyy.
zostawiałam go, on za każdym razem błagał mnie, płakał obiecywał mi złote góry. Że nie się zmieni, że będe mogła wszystko. Kłamał, za każdym razem... a ja go tak kocham, jak nikogo. To przykre , że nie ma innego wyjścia, niż się rozstać, aż płacze jak o tym pomyśle. Moje życie ledwo się zaczęło, ale już nie ma sensu. Nie chce go.

Gość jenyyyyyyyyyy.
a kochałaś go bardzo, bardzo.? Jak Ci się udało z tego wyjść . ?

kochałam go bardzo, bardzo:) ale dawno temu... zniechęcił mnie do siebie przez te 15 lat, jakby tylko to było jego celem w życiu co najlepsze- do końca mówił, że kocha i żyć beze mnie nie może ale jak mu powiedziałam "walcz, tylko nie tym sposobem" - to on zrozumiał oczywiście, że ma walczyć z kimś, a nie o coś jak wyszłam? proste - złożyłam pozew o rozwód. Tak się zacięłam, że mimo że o coś tam się czepiali, o jakiś załącznik, załatwiłam to w pół godziny jenyyyyyyyyyy. - nie bądź tak głupia, jak ja

Gość madddddaaaaaaaa
moj facet też jest zazdrosny, ale tylko o facetów-

Gość jenyyyyyyyyyy.
co za pojebane życie. Już nawet na gg nie moge wejsć, masakra

Gość radaaa
No to nie wchodź na gg ani w ogóle na neta, przecież on jest taki cudoooowny :p Dostosuj się do niego skoro jest tak cudownie :) Nie lubię pisać tak dosadnie, ale ty naprawdę jesteś głupia :P sorki :)

Gość dobre dobre w deche
:D ,,BŁAGAM NIECH MI KTOŚ DA RADE. ,, Jaką radę można dać 17 latce, która zaczeła pseudo chodzić z chłopcem w wieku 14 lat :P? A on miał... 16? tak :D Masz rację, teraz jesteście oboje BARDZO dojrzali :D jaja sobie tu robisz, prawda? :D

Gość jenyyyyyyyyyy.
nie będe Ci tłumaczyć, sama jesteś głupia. Niektórym się przytrafia taka miłość w młodym wieku, różnie bywa w życiu. Moi rodzice są ze sobą odkąd mieli po 13 lat. Nie wiesz jak to jest kochać kogoś nad życie, a ta osoba ma dwa oblicza. Ja wiem że go kocham, coraz bardziej, mimo tego. Najłatwiej powiedzieć, że jestem głupia, jak się nie potrafi zrozumieć. pf.:O

Gość Ania 3
RÓB SWOJE zaiste to chore że nie możesz wejść na gg. Nie chcesz go sostawiać-rób swoje. On albo nauczy się kontrolować swoją chorą zazdrość, albo będzie się z tym męczył. Sama powiedziałaś że kłamie bo obiecuje zmianę i dalej jest tak samo-wejdź na gg i zrób mu zadymę jak powie słowo, powiedz że jest kłamcą i to taką żeby mu się odechciało żyć. Jak trzeba zagroź że odejdziesz powiedz jak bardzo cie to męczy i jak się koszmarnie z tym czujesz, nie dość że siedzisz w klatce, to bardzo ciasnej. Ale pamiętaj że jesteś wygrana bo on robi źle, nie ty. Na sam koniec powiedz mu że nie wytrzymasz za długo w takiej ciasnocie, że masz prawo rozmawiać z ludźmi i nie robisz nic złego, że jeżeli on się nie zmieni pewnego dnia odejdziesz na zawsze i powrotu nie będzie bo przestaniesz się sentymentami sugerować a zdrowym rozsądkiem, bo masz prawo być szczęśliwa. jeśli cie kocha naprawde a nie traktuje ja własność, to zapisze sie na terapie bo tego mu potrzeba, Twoja głowa teraz w tym żeby ten temat był zawsze na wierzchu a walką o SIEBIE tzn dostępne gg spowodujesz że on będzie się motał ze swoją ohydną wadą... i co zrobi jak będziesz dostępna, wypomnie ci?? Kłóć się z nim a nie zamykaj gadulca dziewczyno pamiętaj jedno:facet jeśli cie kocha to zwalczy to w sobie, jeśli nie, będzie Cię unieszczęśliwiał, ja mu proponuje terapię, z miejsca, bo on i zazdrosny i zaborczy jest strasznie.

Gość bez problemu
dziewczyno glupia jestes czyto z toba nie tak?wogole po co jestes z takim bufonem?

Gość bez problemu
wiesz co to ja mam pewien pomysl.spakujcie sie i wyjedzcie gdzies na bezludzie.moze jakas pustynia?tam bedziesz tylko dla niego i odciet od reszty swiata.fakt ze umrzeciz z glodu i pragnienia ale za to zakochani i szczesliwi:)

Wszyscy Ci pisza prawde.. A Ty sie wsciekasz i obrazasz bo to nie to co chcialas uslyszec.. Nikt Ci nie pisze jak by reagowal? Przeciez juz Ci pare osob pisalo,ze zostawiloby takiego czlowieka. Nie mowie ze milosc w tym wieku sie nie zdarza bo tez mialam faceta w tym wieku i bylam z nim dlugo,ale jak ktos odwala takie maniany to juz nie jest zabawne. Jest takie cos w psychologii ze im bardziej on Ci dopieprza i uprzykrza zycie tym bardziej Ty za nim zaczynasz szalec. Jestes od niego uzalezniona. To toksyczny zwiazek i ja nie widze jego przyszlosci. Przykro mi ale im predzej to zrozumiesz tym lepiej. Mysle ze w tym przypadku jedynie specjalista moze pomoc,bo takie zachowania same z siebie sie nie zmieniaja raczej. Chcesz sie babrac w takim czyms a za 10 lat pisac tutaj ze zmarnowalas sobie mlodosc?