Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona ona

nie rozumiem. Dlaczego młodych mężczyzn pociągają starsze kobiety ? /

Polecane posty

Gość zniesmaczona ona

nie mówię że wszystkich ale są chyba "takie przypadki"

dlatego ze maja doswiadczenie...wiedza czego chca...potrafia dobrze zajc sie facetem...sa spragnione mlodszych czulszych i bardziej wytrfalych w seksie facetow...

Ano dlatego, że wy młodki nie umiecie zaspokoic męszczyzny, kruygujecie sie, nie dajecie, każecie kupywac sobie prezenty itp, facet musi wywalac dla was kase, i za co, pytam??? w dodatku za czensto sie myjecie, zabijacie naturalny zapach, który dla chłopaka jest bardzo pociągający, heheh.

ja akurat mam troche młodszego od siebie chłopaka, dogadzam mu jak moge i wiem , że on o de mnie nie odejdzie. czekam na niego, czenstuje smakołykami, a ledwo zje, juz zciągam mu gacie, heheh. Tak sie robi, a nie tak, jak młode flądry, heheh.

Gość nie młody nie stary
He he Facetów pociągają ATRAKCYJNE kobiety... nieważne młodsze czy starsze... mają być z klasą i zadbane... Skoro nie rozumiesz dlaczego tak się dzieje to najpierw spójrz w lustro a potem zadbaj o siebie.... na pewno ktoś na Ciebie spojrzy... może nawet ten młodszy :-P

Gość wiadomooo
NA STAREJ PICZY MAŁOLAT ĆWICZY!!!

Gość KEEPSKY FDK
Bo na starej piczy, młody się ćwiczy. Dojrzałe kobiety wiedzą o seksie bardzo dużo i potrafia poprowadzić młodzieniaszka który byle jak i z byle kim. To samo o dojrzałych facetach, potrafią znacznie wiecej niż młodzieniaszkowie

Gość KEEPSKY FDK
A teraz wyliczę powody dlaczego starsze sie podobaja młodszym: 1 Wiedzą, czego chcą 2 Wiedzą, jak to się robi 3 Nie musisz udawać, że chcesz czegoś innego 4 Nie musisz obiecywać jej małżeństwa 5 Nie będzie Cię ganiał żaden ojciec 6 Nie chwalą się koleżankom 7 Nie mają oporów 8 Potrafią być bardziej seksowne od małolaty 9 Potrafią Cię jeszcze czegoś nauczyć i czymś zaskoczyć 10 Rzadko zajdą od tego w ciążę, bo są zabezpieczone Same plusy, a dodatkowo jest wiele takich zadbanych, którym się nie oprzesz. Naprzód, facet, nie żałuj sobie. Nie ma w tym nic złego.

Gość nie rozumiem. Dlaczego młody
a ja nie czaje dlaczego malolaty sa dzikie za starszymi facetami?

Gość Amaretto___
ja mam troche ponad 20 lat a kreca mnie faceci 40 i wzwyz...echhh.....nic na to nie poradze...