Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piotrusss

Czy jakas kobieta ma ochote teraz?

Polecane posty

Gość Millenna16
No , mam ochotę dać ci po gębie !

Gość dadadada
tu luidzie sa jacys popeirdoleni. Siedzicie na forum erotycznym a conoty zgrywacie :/

Gość hehehe hehe
znowu on :O piotrula tyś desperat niezly jest:D caly dzien probujesz wyrwac laske na sex ale nic z tego kolego:P

nie jestem desperatem tylko uwazalem ze jak to forum erotyczne to mze poznam tu jakas fajna kobiete do seksu, ale widze ze tu nie ma konkretnych , ciekawych kobiet....pozdarwiam moja przyszla zone....

Gość dadadada
boze ludzie a wy lepsi jestescie wszyscy co tu siedzac czegos szukaja, wku...a mnie,ze siedza tu cnoty i mohery co zgrywaja niedostepne szpary.. po co wiec na erotyczne wchodzicie..

Gość hehehe hehe
piotrucha tu sie raczej gada o seksie niż umawia na sex:) jak chcesz wyhaczyc jakieś mięsko to polecam chaty albo serwisy w stylu interia (randki), erodate i inne;)

Gość podniecony ogier
pomóż mi :classic_cool:

Gość zimna jak sopel
Piotrus pewnie sam w domu siedzi,kobiety pod reka brak ale ochota jak widze duzaaaa :D. Tu raczej nie znajdziesz, ktor wyzej to napisal. Chyba ze zadowoli Cie rozmowa ;)

Gość hehehe hehe
"pomóż mi, pomóż mi, niech z nieba spadnie złooooty deszcz!!!" :classic_cool: ;)

Gość dadadada
cieniasy i zlamasy zamow se jakas paniusie z np. roksa.pl czy odloty.pl czy eamore.com.pl

Gość hehehe hehe
z roxy nie polecam, syfem zarażają:O :P

Gość hehehe hehe
piotrula tutaj tylko na bajere można, dostaleś kilka podpowiedzi, dużo ludzi bzyka sie bezinteresownie dla idei, ale są do tego okreslone miejsca a kafe nie jest jednym z nich, to forum do gadania;) wiec jeśli serio szukasz to tracisz czas stray wskocz na www.erodate.pl, na czata jakiego lub w inne miejsca gdzie ludzie sie umawiają normalnie na sex (nie za kase, żadnych anonsów burdeli tam nie ma)

ja tu siedzę bo t rozrywka czytanie pierdół i wypocin napalonych nastolatków i starych dziadków którzy opanowali technikę - włącz komputer- wyłącz komputer aha i jeszcze 14 latek które pytają o to czy można zajść przez pocieranie palcem w czoło... :D odpręża mnie czytanie bzdur, kabarety juz obejrzałam, kawały poczytałam, zostało Kafe... bo od jutra ciężka praca :P

Gość hehehe hehe
asisko ty nasze czarne:D zgadzam sie z twoją wypowiedzią, nic tak nie rozluźnia w jesienny weekend jak te przekomiczne i tragikomiczne kafeteryjne blubry:D

Gość RURURTY
piotruss , napisz na kurtce .... sex i idz na miasto sie przewietrzyc , a nie tu przesiadujesz ?

Gość BumaBalonowa
jesli jestes sensownym facetem to powinienes sobie znalzesc kobiete normalnie a nie przez internet nawet jesli chodzi tylko o seks...wiec jak z tym u Ciebie jest??:)

Gość hehehe hehe
asisko nie prześladuje:) przypadek, spotykamy sie na podobnych tematach, a to że podoba mi sie twoe pseudo to juz inna sprawa:)

a cóż w nim takiego nadzwyczajnego, miałam pomarańczowy nick- Asisko 1313 ale zaraz banda debili zaczęła przeróżnie sie podszywać to dałam się na czarno- i wyszło mi Czarne Asisko1313 :D