Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwiikkttoorriiaa

moje dzisiejsze doświadczenia z wróżkami na forum

Polecane posty

Gość wwiikkttoorriiaa

Jakiś straszny wysyp wróżek na forum dziś mamy. Skorzystałam i zadałam pytanie dwóm wróżkom. Pytanie brzmiało kiedy poznam fajnego faceta. Jedna odpowiedziała że na pewno nie szybko, a już na 100% nie w tym roku. Druga że albo jeszcze pod koniec tego roku lub na samym początku przyszłego. I tak tu wierzyć we wróżby.....

Gość wwiikkttoorriiaa
Albo po prostu uwierzę w to co mi wygodniej :p

Beata kalinowska tez jest prawdziwa:) tak wrozy prawdziwa wrożka wkleje 22:15 Beata Kalinowska [zgłoś do usunięcia] 21:59 kasiakatarzyna [zgłoś do usunięcia] jak potoczy sie moje zycie uczuciowe i zawodowe. Kasia 22 lata __________________________________________________ dosyc ogolne pytania i na dodatek jeszcze z dwoch rożnych dziedzin na olne pytania zazwyczaj odpowiedzi tez sa dosyc ogolne...ale postawie ci tak na szybko co czeka cie w tych swerach...ale na przyszłośc zadaj jedno konkterne pytanie bys otrzymala konkretna odpowiedz na to pytanie... Zaraz zobaczymy jak u ciebie w uczuciach... Karty mowia o pomyślnosci w uczuciach juz nie długo czeka cie szczęście na tej płaszczyźnie...już nie dlugo skonczą się twoje zmartwienia dotyczace uczuć....na poczatku bardzo bedziesz sie bala za angażowania ,stalych związków ale potem spasujesz Widze związek ktory byc moze zakończy sie malżeństwe No i jeszcze spojrzymy na sprawy zawodowe... Zle wiadomości okarzą się pomylką....odzyskasz pozycje ,twarz na plaszczyźnie zawodowe...nie powinnaś wdawac sie w flirt,romans z kimś z kim pracujesz poniewaz przegapisz prawdziwa miłość.... To by bylo na tyle Powodzenia a tak pseudo wrożka 20:04 Wróżka_Barbara [zgłoś do usunięcia] Kobieta1234 Marysiu ! Mężczyzna który jest obok Ciebie liczy na coś więcej. Ma nadzieję na bliskość z tobą. Zaufaj mu i zrozum jego potrzeby.

Gość szajsszajs
no prosze cie?beatrycze80 prawdziwa wrozka?dobre sobie!zadalam jej pytanie co mysli o moim zwiazku i czy wyjde za maz, odpisala ze to ten jedyny na cale zycie i ze niedlugo poprosi mnie o reke i w ogole cud malina.a najsmieszniejsze jest to, ze ja nie mam zadnego chlopaka haha

20:37 szajsszajs [zgłoś do usunięcia] no prosze cie?beatrycze80 prawdziwa wrozka?dobre sobie!zadalam jej pytanie co mysli o moim zwiazku i czy wyjde za maz, odpisala ze to ten jedyny na cale zycie i ze niedlugo poprosi mnie o reke i w ogole cud malina.a najsmieszniejsze jest to, ze ja nie mam zadnego chlopaka haha-----> czego się dziwisz odpowiedzi zadałaś falszywe pytanie glupia babo ......

Gość szajsszajs
Wez nie pierdol:oSkoro jest taka dobra to jej karty powinny widziec, ze jestem samotna!Tylko idioci wierza w takie wrozby, nie da sie komus powrozyc nie majac z ta osoba kontaktu osobistego!Taka z niej wrozka jak z koziej dupy trabka!Wciska ludziom kit. Tylko raz w zyciu spotkalam prawdziwa wrozke, ale oczywiscie nie przez internet tylko na normalnym seansie!A wiesz dlaczego byla prawdziwa?Bo czytala wszystko jak z otwartej ksiegi nie tylko to co bedzie ale takze to co bylo, co wydarzylo sie w moim zyciu, tak jakby mnie znala.A te tutaj to poprostu szkoda gadac, smiech na sali!